Anders og Torben afslører sjov historie: Sådan ved du hvem der er ældst

07/1/21 08:32

Sarah Steenfeldt

Foto: Per Arnesen/TV 2
Selvom at man er tvillinger - så er der jo altså stadig én, som er storebror og én som er lillebror.

Tirsdag aften vendte de populære tv-tvillinger tilbage på skærmen. Anders og Torben er atter vendt tilbage og denne gang følger vi dem i to programmer, som sendes henholdsvis den 5. januar og den 12. januar. 

I det første af de to programmer runder Anders og Torben et skarpt hjørne, da de begge fylder 50 år, og dermed kan fejre "100-års dag".

Tvillingerne har forberedt det hele til den store fest, men pludselig kommer en pandemi og truer alle deres fødselsdagsplaner. 

I programmet den 15. januar kan vi følge Anders og Torben i deres nye store projelt - de har nemlig sagt ja til at være fotomodeller i en reklame. 

Det helt store projekt finder stod sted til sidst, da Anders og Torben er blevet inviteret til at lave et musiknummer med en kendt dansk rapper. Sangen handler om at score damer fra Holstebro til Pattaya, og musikvideoen er blevet optaget i tvillingernes hus i Holstebro.

Der er dog også tid til sjove historier og til TV 2 afslører tvillingerne en sjov detalje om, hvordan man ved hvem der er ældst.

Kig på alfabetet

Det kan være svært at huske hvem det nu lige er, der er ældst - men med en helt særlig huskeregel, så går det som smurt. 

"Hvis du nu kigger på alfabetet og rækkefølgen af bogstaverne. Hvad kommer så først? - “A” selvfølgelig. Anders er storebror," forklarer Torben,

Han fortæller herefter, at han ikke skulle have heddet Torben. Hans navn skulle også have fulgt alfabetets orden. 

"Jeg skulle egentlig have heddet noget med “B”, men vores forældre kunne ikke finde noget navn med B som forbogstav, som de syntes passede på mig. Så de kom helt frem til "A", fortæller Torben. 

Det gør dog tilsyneladende ikke Torben noget, at forældrene ikke fandt et navn med "B" som forbogstav. Han synes nemlig at "Anders og Torben" lyder meget godt, da der jo er lige mange bogstaver i hvert navn.