Annette Heick afslører hemmeligt forhold til tv-mand

13/10/21 16:45

Nicolai Busekist

Foto: Ditte Capion
I sin nye bog afslører sangerinde og tv-vært Annette Heick detaljer om et hemmeligt forhold til en kendt tv-mand

Sangerinden og TV-værten Annette Heick afslører i sin nye bog 'Datteren', at hun i en periode havde et hemmeligt forhold til TV2's populære studievært Jens Gaardbo.

I sin nye bog, der har fået navnet 'Datteren', afslører sangerinde og tv-vært Annette Heick, at hun i en periode havde et hemmeligt forhold til den tidligere studievært på TV 2, Jens Gaardbo.

Ifølge B.T. er det et forhold, der går helt tilbage til 1995. På daværende tidspunkt var Jens Gaardbo og var netop blevet skilt. Annette Heick var selv single på dette tidspunkt.

Angiveligt mødte de to hinanden til en fest hos Aller, hvor Jens Gaardbo opsøgte Annette Heick, der er 15 år yngre end ham selv. Efter festen aftalte de, at de skulle ses igen på et andet tidspunkt.

"Men det var svært at have et forhold til ham, fordi vi begge havde pissetravlt," lyder det ifølge B.T. fra Annette Heick.

Heick arbejdede dengang som journalist om dagen, mens hun brugt sine aftener på at optræde med datingshowet 'Parløb' rundt om i hele landet.

Ifølge Annette Heick selv, arbejdede hun op mod 80 timer om ugen på dette tidspunkt. Derfor var parret nødt til at mødes på alle mulige tidspunkter, når deres arbejde tillod det.

Parret ønskede ikke, at omverdenen skulle have kendskab til deres forhold, og derfor gjorde de hver især, hvad de kunne for at holde deres forhold hemmeligt.

Til trods for dette, var der dog tilsyneladende en række medarbejdere på TV 2, der godt var klar over, hvad der foregik. Derfor var det ofte også et samtaleemne blandt de ansatte på Kvægtorvet i Odense.

Forholdet mellem Jens Gaardbo og Annette Heick udviklede sig aldrig til noget rigtig seriøst, men ebbede derimod ud stille og roligt - helt uden dramatik.