Annette Heick løfter sløret: Opfinder nyt tv-program

11/12/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: Ditte Capion
Nu fortæller Annette Heick om det nye tv-program.

Mest læste i dag

I år er der ikke særlig meget, der er gået som man havde regnet med - det gælder også for Annette Heick, der fik ryddet kalenderen, da coronavirussen indtog Danmark. 

De mange aflyste jobs, har dog i stedet givet god plads til kreativitet og nyopfindelser - heriblandt et nyt koncept tv-koncept, som Annette har selv har fundet på. Det skriver BILLED-BLADET.

Programmet hedder Den bedste tid og vil blive sendt på TV 2 Fri i det nye år - helt præcist hvornår, er endnu ikke afsløret. 

“Jeg kan sige, det er en quiz og noget med danmarkshistorie,” afslører Annette om det nye program, hvor hun selv skal være vært. 

Helt særlig pakkekalender

Annette er nemlig selv helt vild med danmarkshistorie og den interesse vil hun gerne give videre til sine to sønner, Storm og Eliot. Derfor har drengene også fåen en helt særlig pakkekalender. 

“De sidste par år har jeg kørt med en ny form for pakkekalender. Men får ikke pakker, man får point. I hver konvolut er der et spørgsmål, som har noget at gøre med Danmarkshistorie, store danskere, eller gamle danske ord. I morges stor de op til ordet “altmodisch”, fortæller Annette Heick om sin juleudfordring, hvor sønnerne får lov til at arbejde lidt med dagens udfordring, inden de optjener nogle point. 

Den 23. december bliver alle drengenes point så omsat til penge. 

Dog vil du allerede kunne opleve Annette Heick på skærmen, inden at kalenderen viser 2021. Hun er nemlig vært på Året der gak sammen med Rasmus Botoft, som bliver sendt den 20. december på TV 2 Charlie. 

 

 

 

 

Anbefalet til dig