Anni Fønsby smider tøjet: Frækt fotoshoot

12/1/23 13:06

Ida Hansson

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Anni Fønsby har før smidt tøjet - nu gør hun det igen.

“Kære venner. Jeg har sagt ja til at hjælpe en veninde, og fremvise nogle af hendes flotte produkter. Hun stod midt i en coronakrise og spring ud i et nyt eventyr”, sådan indleder den tidligere fotomodel et opslag på det populære sociale medie Facebook. 

Desuden har hun først bevist, at hun ikke er bleg for at vise hendes herligheder frem - og det gør hun igen i dette opslag. 

Og det kan godt være, at Anni Fønsby er fyldt 50 år, men det ændrer bestemt ikke på det faktum, at hun har noget problem med at forkæle hendes følgere. 

“Jeg har stor respekt for min veninde, som tog chancen og satsede alt hvad hun havde. Vi alle ved hvor hårdt det er, at skulle starte ny selvstændig forretning.

Nedenfor kan i se billeder af hendes flotte strømper og skønne bodystocking fra hendes nye kollektion”, skriver hun videre. 

Hun lægger heller ikke skjul på, at hun selv er super begejstret for produktet, ligesom brugerne heller ikke lægger skjul på, at de er begejstret over hende. 

Opslaget har i skrivende stund fået over 200 likes, og et hav af kommentar, der hylder den tidligere fotomodel. 

Selvom det bestemt ikke er første gang, at Anni Fønsby tiltrækker sig opmærksomhed, ved at dele afslørende billeder på sine sociale medier, så er det tilsyneladende noget, som hendes følgere er ellevilde med. 

Hun bliver også hyldet for hendes noget atypiske måde at lave reklame på. Hun har da også valgt en løsning, som måske de færreste vil kaste sig ud i. 

Du kan finde billederne og opslaget ved at trykke her.