'Austin Powers'-skuespiller Elizabeth Hurley smider tøjet: Er helt afklædt på sengen

09/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: Instagram
Elizabeth Hurley, der er kendt for sin rolle i flere 'Austin Powers'-film, har delt et helt afklædt billede.

Mest læste i dag

Den engelske model og skuespiller Elizabeth Hurley er ikke bleg for at vise hud. Det har hun vist ved flere lejligheder.

Flere gange har hun tiltrukket sig stor opmærksomhed, ved at dukke op til arrangementer, hvor hun har iført enten lidt eller meget afslørende tøj.

I takt med, at de sociale medier er blevet mere udbredt, har hun også her delt indhold, hvor kun ganske lidt er blevet overladt til tilfældighederne - og det er der mange af hendes fans, der er glade for.

Hurley, der i dag er 57 år, er bedst kendt for sin rolle som Vanessa Kensington, som hun spillede i flere 'Austin Powers'-film, hvor Mike Myers havde hovedrollen som Austin Powers.

Derudover er hun også kendt for at have spillet rollen som Djævelen i filmen 'Bedazzled', der udkom i 2000.

Få år efter, at hun havde fået sin filmdebut, ledsagede hun Hugh Grant til London-premiere hans han film 'Four Weddings and a Funeral' - og her formåede hun helt afgjort at skabe opmærksomhed om sig selv.

Til anledningen havde den celebre model og skuespiller nemlig valgt at iføre sig en sort kjole fra Versace, der blev holdt sammen af sikkerhedsnåle af gul.

Der blev taget et væld af billeder af hende, som blev bragt af medier i hele verden. Derfor var det et outfit, der var med til at sætte hende på verdenskortet.

På det sociale medie Instagram har hun flere gange efterfølgende delt billeder af sig selv, hvor hendes påklædning er minimal.

Blandt andet har hun i anledning af Valentinsdag tidligere i år delt et billede, hvor hun sidder på sin seng. Her har hun ikke en trevl på kroppen.

Det eneste, der dækker Hurleys nydelig krop, er et hvidt tæppe.

Foto: Instagram

I kommentarsporet er der naturligvis mange, der har rost hende for, hvordan hun ser ud. Flere har endda skrevet, at de ville ønske, at de var det hvide tæppe, hun dækker sig til med.

Hurley ejer i dag sit eget badetøjsbrand, 'Elizabeth Hurley Beach', men hun arbejder også fortsat som skuespiller.

Selvom hun har haft flere roller i løbet af de seneste år, har det været begrænset med successen. De fleste af hendes roller har nemlig være af mindre karakter.

Ifølge filmsiden IMDB var hendes seneste rolle i julefilmen 'Christmas in the Caribbean'. Desuden havde hun samme år også en rolle i en anden julefilm med navnet 'Christmas in Paradise'.