Av av: Derfor endte det med skilsmisse mellem Joe Manganiello og Sofia Vergara

Af: Ida Hansson

|

20/07/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sofia Vergara og ægtemanden Joe Manganiello annoncerede tidligere på ugen, at de skulle skilles, og nu er skilsmissen juridisk officiel.

Lige nu læser andre også

46-årige Joe ansøgte om skilsmisse fra 51-årige Sofia, men hendes fans skal ikke være bekymrede. Hendes formue holder hun nemlig helt gemt- og helt for sig selv.

Ifølge TMZ indgav skuespilleren papirerne sidste onsdag aften. Den officielle dato for separation blev angivet som 2. juli 2023.

Retsdokumenterne angiver årsagen til skilsmissen som 'uforenelige uoverensstemmelser'.

En ægtepagt er også opstået på grund af den nylige ansøgning. Det skriver The Sun.

Hver part vil være i stand til at beholde alle de aktiver, de har erhvervet gennem deres forhold. Parret har ingen børn, så der vil ikke være behov for en aftale om forældremyndighed.

Nogle kilder hævder, at børn kunne være årsagen til skilsmissen, fordi Joe ønsker et barn, og Sofie derimod ikke ønsker flere børn.

Joes advokat er Hollywoods "skilsmissedronning" Laura Wasser, som også repræsenterede Kim Kardashians grimme skilsmisse fra Kanye West.

Sofias kærlighed til at feste var angiveligt en af ​​faktorerne i hendes splittelse med Joe, afslørede The U.S. Sun eksklusivt.

True Blood-huken holdt sig ofte væk fra sin kone, når hun gik ud i Los Angeles til fester eller havde venner til "cocktailaftener" på deres palæ.

Joe, der kæmpede med alkoholafhængighed i de tidlige 20'ere, fandt det angiveligt udfordrende at være omgivet af potentielle fristelser.

Sofia og Joe har også haft nogle "tricky sidste par år" i deres ægteskab, som gjorde at de begyndte at glide fra hinanden under Covid-pandemien.

Forretningsforbindelser til Sofia siger, at hun har levet som en enlig kvinde i de sidste par måneder.

"Sofia og Joe havde et godt løb og formåede at holde længere, end nogle i hendes vennekreds havde mistanke om. En faktor var absolut deres forskellige holdning til at feste og nyde en cocktail," hævdede kilden.

Anbefalet til dig