Bachelor afslører: Var på grænsen til det ubehagelige

25/5/21 13:27

Sarah Steenfeldt

Foto: Lotta Lemche/ TV 2
Deltagelsen i programmet var ikke altid helt nem.

Casper Berthelsen er Danmarks første "bachelor" i programmet med selvsamme navn, der i dag har premiere på TV 2. 

Det internationale reality-hit kommer nemlig nu for allerførste gang på dansk tv. 

Intet mindre end 18 danske kvinder, der alle drømmer om at møde den eneste ene, tager afsted på en eventyrlig kærlighedsrejse, hvor de alle skal møde singlen Casper. Han står nemlig sammen med Petra Nagel klar til at tage imod de mange piger.

Optagelserne foregår i det smukke græske ø-hav,  hvor de 18 kvinder gennem 24 programmer skal lære Casper bedre at kende, når de tager på eventyrlige dates, mens de hver især forsøger at finde ud af, om Casper er den helt store kærlighed for dem. Nogle af kvinderne tager på gruppedate med Casper, mens andre tager med ham på singledate.

Hver uge er der "roseceremoni", hvor Petra Nagel spørger Casper, hvem af kvinderne han ønsker at lære bedre at kende og dermed tilbyde en rose. Kvinderne tager samtidig stilling til, om de vil modtage rosen fra Casper.

Følte sig som en kæmpe idiot

Netop disse "roseceremonier" har ikke altid været særlig rare - faktisk har de grænset til det ubehagelige, sådan beskriver Casper det til SE & HØR.

Faktisk fortæller han, at han har følt sig som en "kæmpe idiot", da han skulle sende pigerne hjem én efter en.

"Noget af det mest udfordrende og svære var at skulle sige farvel til kvinderne, når de ikke kunne få en rose og skulle hjem til Danmark," forklarer Casper til bladet og tilføjer:

"Det var virkelig på grænsen til ubehageligt til sidst at skulle sende søde og rare kvinder hjem, der stod der med forhåbninger og hjertet fyldt med kærlighed."

Han fortæller også, at han i det bestemt ikke var noget som han havde lyst til og at han følge sig "lille og som en kæmpe idiot". 

Programmet kan ses på TV 2 PLAY, hvor det har premiere tirsdag den 25. maj.