Badehotellet: Kommende sæson byder på en ændring

07/1/21 09:15

Sarah Steenfeldt

Fru Fjeldsø som spilles af Birthe Neumann og Lydia Vetterstrøm Plough som spilles Sonja Oppenhagen. Ottende sæson har premiere den 1. Februar kl.20.00. Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Den 1. Februar slår Badehotellet dørene op, til endnu en sæson - men denne gang må seerne nøjes færre afsnit end normalt.
Mange fans glæder sig sikkert til Badehotellet igen ruller over skærmen, og der bliver budt på et gensyn med Grosserer Madsen, Otillia, Fru Fjeldsø, Amanda og mange flere af de kendte ansigter på Badehotellet. Dog er der noget som bliver lidt anderledes i år - der må seerne nemlig nøjes med fem afsnit. Normalt plejer sæsonerne at bestå af seks afsnit, men ikke denne gang.   På grund af coronavirussen har det simpelthen ikke været muligt, at nå og producere seks afsnit i år. Men TV 2 fortæller til BILLED-BLADET, at de godt vil love, at det er fem stærke afsnit som seerne har i vente.
Merete Mærkedahl som netop har været aktuel i Vild med dans, hvor hun løb med sejren sammen med Thomas Evers Poulsen, vender også tilbage i denne sæson som Otilia. Også Merete Mærkedahl ærgrer sig over, at sæsonen blev kortere end normalt. 

Håber på en sæson mere

"Det er heller ikke så sjovt, men det er fordi, vi var nødt til at rykke og udskyde nogle optagelser på grund af corona," fortæller hun.

"Nu må vi se, om der kommer en sæson mere. Det håber vi da på, for så kan det være, at der igen kommer seks afsnit. Men jeg kan i hvert fald sige, at det bliver en fantastisk sæson. Selv om der jo også er lidt mørke skyer over Badehotellet med krigen, der raser," tilføjer hun. 

Og netop krigen, er omdrejningspunktet i den kommende sæson.

Badehotellets forfattere Stig Thorsboe og Hanna Lundblad har nemlig tidligere fortalt til TV 2, at vi i ottende sæson er sprunget et år frem, så året hedder 1941. I den kommende sæson bliver omdrejningspunktet derfor, især tyskernes indtog i Danmark og de konsekvenser som nazismen og anden verdenskrig har for Danmark.

Du kan se sæson otte af Badehotellet har premiere på TV 2 og TV 2 Play mandag den 1. februar kl. 20.00.