Badehotellet slår snart dørene op: Stor overraskelse venter hr. Weyse

08/01/2021

Sarah Steenfeldt

En stor overraskelse venter hr. Weyse i den kommende ottende sæson. Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Det er ikke altid, at tingene går helt som man havde planlagt - det må hr. Weyse også erfare, da Badehotellet får en helt ny gæst.

Mest læste i dag

Nu behøver de mange Badehotellet-fans snart ikke vente mere, for nu er der ikke længe til, at det igen er tid til en ferie på det populære badehotel. Også hr. Weyse vender tilbage og glæder sig til ferie, men da hotellet får en helt ny gæst, får Edward Weyse sig noget af en overraskelse - for det er nemlig ikke hvem som helst der nu også er gæst på badehotellet. Det skriver BILLED-BLADET.

hr. Weyse er kendt for at være en kende pigeglad og seerne har da også både hørt om hans første kone - og ikke mindst stiftet bekendtskab med både den første og anden af slagsen. I Badehotellets første sæson var hr. Weyse nemlig ledsaget af sin første kone Sibylle, hvis rolle blev spillet af Neel Rønholdt. Dette ægteskab forliste dog og hr. Weyse endte senere sammen med Helene, der også er gæst på hotellet, men som var der sammen med sin mand hr. Aurdal. Helene forlod dog hr. Aurdal og nu er hun gift med hr. Weyse og dermed hans tredje kone. 

Seerne har derfor aldrig hilst på hr. Weyses første kone, men det kommer til at ændre sig nu, for nu gæster hun nemlig også hotellet.

Hr. Weyses første kone hedder Fanny Fjord og spilles af Mille Lehfeldt. Hvordan gensynet mellem Edward Weyse og ekskonen går, må seerne vente i spænding med at få afsløret.

Ikke det eneste nye

Amalie Dollerup som spiller Amanda, der er datter af grosserer Madsen og som nu ejer hotellet, har også netop afsløret en helt ny gæst. 

Den nye gæst kender Amalie Dollerup særdeles godt fra det "virkelige liv", det er nemlig hendes mand, Andreas Jebro. 

Andreas Jebro spiller arkæologen Claus Villumsen, det fortæller TV 2. Amalie Dollerup har selv på hendes Instagram-profil afsløret, at hendes ægtefælle også spiller med i den ottende sæson af Badehotellet.

"Andreas er sørme hoppet ind i Badehotellets univers sammen med os andre og dukker op på din skærm den 1. februar som den nye gæst på hotellet. Vi har glædet os til at fortælle jer denne hyggelige nyhed," skriver hun i et opslag på Instagram.

Herunder kan du se opslaget:

Foto: Amalie Dollerup/ Instagram

 

 

 

Anbefalet til dig