Badehotellet-stjerne afslører: Nu går det snart løs

Fru Fjeldsø som spilles af Birthe Neumann og Lydia Vetterstrøm Plough som spilles Sonja Oppenhagen. Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Nu varer det ikke længe.

TV 2-serien Badehotellet har i den grad vundet danskernes hjerter og seertallene har gentagne gange slået rekorder.

 

Til næste år kan Badehotellets mange fans se frem til, at dørene bliver slået op til en niende sæson. Og nu varer det altså ikke længe, før at optagelserne til denne skydes i gang. Det afslører Annette Støvelbæk der spiller rollen som Fru Frigh og Sonja Oppenhagen der spiller rollen som Lydia Vetterstrøm til BILLED-BLADET

 

"Vi glæder os til at skulle optage Badehotellet i august. Vi har allerede læst første afsnit," lyder det fra Annette Støvelbæk til bladet.

 

Sonja Oppenhagen fortæller, at hun skal holde sommerferie - og derefter går det løs.

Læs også

Stine deler svær tid: Det har ikke været gnidningsfrit

Der er dog ingen af de to skuespillerinder der har i sinde at løfte sløret for, hvad de mange fans kan se frem til.

 

Hvad vi ved er dog, at den kommende sæson springer et par år frem i tiden - nemlig til året 1945. 

Havde ikke været muligt 

Forfatterparret Hanne Lundblad og Stig Thorsboe, som står bag serien har afsløret at der altså kommer til at være gået hele tre år, næste gang at vi får et gensyn med Amanda, Philip, Otilia og alle de andre vi kender fra Badehotellet. Det skriver TV 2.

 

"Når vi vender tilbage til 'Badehotellet' i næste sæson, springer vi til befrielsessommeren 1945, for det skal vise sig, at 1941 blev den sidste sommer, de mange strandhoteller langs Vesterhavet kunne holde åbent under krigen," lyder det fra forfatterparret.

Senest har sæson syv og otte foregået i starten af krigen, i år 1940 og 1941.

Læs også

Vild med dans-stjerne åbner op om kæmpe sorg

Gæsterne har med alt magt forsøgt at nyde ferien og glemme alt om tyskernes indtog - men i slutningen af krigen vil det være umuligt for gæster på badehoteller ved Vesterhavet at holde en normal ferie, fortæller de. 

"Fra 1942 blev adgangen til vandet spærret af med pigtråd, da værnemagten begyndte at opføre deres omfattende bunkersbyggeri i klitterne og minering af strandene. De forvænte badegæster måtte derfor pænt blive hjemme og vente på, at krigen og besættelsen en dag fik en ende," fortæller Hanna Lundblad og Stig Thorsboe.