Badehotellet-stjerne løfter sløret: Det er allerførste gang

25/02/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: TV 2/ Mike Kollöffel
Vi kender ham som Mollys søn, Morten, i Badehotellet - men nu afslører han en helt ny rolle.

Mest læste i dag

I Badehotellet spiller Morten Hemmingsen Mollys søn, Morten, der vandt Fies hjerte. Nu er Fie og Morten dog flyttet til Newcastle med deres lille søn Peter, hvorfra Morten driver sin skibsreddervirksomhed.   Nu kan danskerne dog se frem til, at se ham i en helt ny rolle - som han afslører er den allerførste, som han har spillet af den slags.   Til december blænder TV 2 op for julekalenderen Kometernes jul - og det er altså her, at vi igen vil se Morten Hemmingsen på skærmen. Her skal han spille far til et af de børn, der er med i julekalenderen. Det skriver BILLED-BLADET.
  Ifølge den 40-årige skuespiller har julekalenderen en fed historie og han synes, at det er rigtigt sjovt at spille med i den.   Det er også allerførste gang, at Morten Hemmingsen har en rolle i en julekalender.   Efterhånden har indspilningerne dog været i gang i et stykke tid, de startede nemlig allerede i december 2020 - altså et helt år før, at den kommende julekalender overhovedet ruller over skærmen. 

Skrevet ud

Det er ikke kun Morten, som seerne ikke har set meget til i den seneste sæson af Badehotellet.    De fleste har sikkert bemærket, at stuepigen Nana som Leslie Frigh forelskede sig hovedkulds i, mangler i denne sæson. Faktisk er disse to blevet gift siden sidste sæson - men der har ikke været noget glimt af Nana på skærmen.   

Nana spilles af Laura Kjær, og nu forklarer hun hvorfor, at hun er blevet skrevet ud af serien. Det skriver B.T..

Sidste år kom hun ind på skuespillerskolen i Aarhus, og det betyder, at hun ikke må være med i Badehotellet ved siden af.

“Når jeg går på skolen, må jeg ikke rigtig arbejde. Det er derfor, min rolle er blevet skrevet ned i anden sæson af Sommerdahl, og at jeg er forsvundet fra Badehotellet,” forklarer hun til B.T.

Her ses Laura Kjær i rollen som stuepigen Nana længst til venstre i Badehotellet.  Foto: Mike Kollöffel/TV 2.

 

 

 

Mest læste

Anbefalet til dig