Badehotellets Fie slukker håbet: I skal ikke regne med det

Foto: TV 2/ Mike Kollöffel

Nu slår hun fast, at det med alt sandsynlighed ikke kommer til at ske.

Mange trofaste fans, har fulgt med i Badehotellet helt fra starten. Derfor har Badehotellets karakter Fie, også en helt særlig plads hos mange.

Hun startede som stuepige - men senere endte hun med at overtage hotellet efter Fru Andersen. Det gjorde hun sammen med Morten, der i serien er Fies mand og Fru Andersens søn.

I hele fem sæsoner var Rosalinde Mynster med som Fie - men efter sæson fem blev hun skrevet ud. 

I de seneste sæsoner har Morten og Fie boet i England, hvorfor man kun har set Morten, der har taget turen hjem til Danmark i ny og næ. 

Tidligere skrev TV 2, at de længe havde været klar over, at Rosalinde havde et ønske om, at prøve noget andet efter seriens femte sæson - derfor blev hun skrevet ud. 

Det skal seerne ikke regne med 

Og nu står det altså klart, at seerne ikke skal regne med, at Fie dukker op i Badehotellet igen. 

Det skriver B.T. der for nyligt mødte hende til premieren på filmen Marco Effekten.

Her spurgte bladet om seerne skulle regne med at se Fie på skærmen, når Badehotellets niende sæson ruller over skærmen næste år. 

“Jeg har ikke hørt noget fra dem, og da de muligvis allerede er i gang med optagelserne til den nye sæson, så tror jeg ikke i skal regne med et comeback fra 'Fie',” lød det fra hende.

Rosalinde Mynster kunne også fortælle, at hun havde et stramt program henover sommeren - blandt andet medvirker hun i et teaterstykke på Grønnegårds Teatret og derudover er der premiere på “Hvor kragerne vender”, hvor hun har hovedrollen.

Når Badehotellet igen ruller over skærmen er tiden skruet frem til 1945, hvor krigen sluttede.