Bagedyst-stjerne afslører stor nyhed: 'Hvor er det vildt'

17/6/22 14:33

Nicolai Busekist

Foto: DR
Stjernen fra 'Den store bagedyst' har løftet sløret for en spændende nyhed, der bliver lanceret til efteråret.

Da 'Den store bagedyst' løb af stablen i 2015, var det med flere deltagere, der i dag har brugt deres popularitet fra DR-programmet til at etablere en helt ny karriere.

Det gør sig blandt andet gældende for Liv Martine Niemann, der endte med at vinde sæsonen foran Pernille Morthensen.

I 2015 var Micki Cheng dog også en del af 'Den store bagedyst', og på lige fod med Liv Martine, er det lykkedes ham at skabe en spændende levevej på baggrund af sin deltagelse i det populære program.

Det har han flere gange slået fast, da han blandt andet har begået sig som forfatter, da han har skrevet og udgivet kogebogen 'Mickis kager', som blev sendt på markedet i 2017.

Seks år efter sin deltagelse i 'Den store bagedyst', formåede han desuden at bruge sin popularitet til at sikre sig en plads i 'Vild med dans', hvor han fik æren af at danse sammen med Jenna Bagge.

Jenna og Micki formåede at danse sig til en samlet fjerdeplads i konkurrencen, der blev vundet af sangeren Jimilian og hans dansepartner Asta Björk.

Og nu kan Micki Cheng igen afsløre en spændende nyhed, der naturligvis har udspring i hans deltagelse i det populære bageprogram på DR.

I et opslag på det sociale medie Instagram har han nemlig løftet sløret for, at han til efteråret udkommer med sin helt egen serie af bageudstyr, der – meget passende – har fået navnet 'Mickis bagegrej'.

"HVOR ER DET VILDT!! Til efteråret udkommer jeg med min helt egen bageserie! Hvor bliver det bare så mega crazy," skriver han på Instagram.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Micki Cheng er dog ikke den første deltager fra 'Den store bagedyst', der får æren af at udgive sin egen serie af bageudstyr.

Faktisk er han end ikke den første fra 2015-sæsonen, da Ditte Julie Jensen allerede har udgivet en serie af bageudstyr, hvilket hun har gjort i samarbejde med Imerco.