'Bagedyst'-vinder deler voldsomt billede

04/3/22 05:56

Ida Hansson

Foto: Bo Nymann/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
'Bagedyst'-vinder deler billeder af sit sårede ansigt.

Man kan hurtigt komme galt afsted. Det kan den tidligere 'Bagedyst'-vinder Annemette Voss i hvert fald nikke genkendende til.

På sin Instagram-profil deler hun et billede af sit ansigt med plastre og bandage. Præcis hvad der er sket, fortæller hun dog ikke. 

"Det går så hurtigt. Man rammer jorden før man aner det, og BANG siger det inde i kraniet, når asfalten knalder mod ansigtet," skriver hun og fortsætter:

"Mine tænder er okay. Næsen trængte alligevel til at blive større, så det er hermed klaret. Micky slipper for at høre på mig fordi kæben gør pisseondt og jeg siger ik’ en skid. Øjet. Ja det taler vel for sig selv de næste par dage, når det sikkert går fra rød til blå til gul til grøn. Jeg er alligevel et pro menneske, så ‘det bliver godt igen’, kan jeg vel hæfte mig ved. Vi ses om nogle dage. Min hjerne og min krop skal hvile. Jeg skal have ro."

Foto: Instagam/@annemettevoss

Foto: Instagam/@annemettevoss

Det er tydeligt at se, at Annemette Voss har en stor bule i panden, samt nogle skrammer hist og her.

Det var i 2013 at den autodidakt bageekspert vandt i tv-programmet 'Den store bagedyst', som stadigvæk bliver vist på DR 1.

Efter sejren er hun blevet et kendte ansigt i det danske mediebillede, og hun ses ofte bage lækre kager i 'Go' morgen Danmark', der løber over skræmen hver morgen på TV 2. 

Privat danner hun par med Micky Fridtjof, og sammen har parret datteren Luca. Annemette Voss har også to sønner med sit tidligere ægtesakb med Thomas Voss.