Bakteriebomber: Her gemmer bakterierne på hotelværelset sig

22/4/22 10:27

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Selv om et hotelophold ofte er forbundet med luksus og afslapning, så er der nogle ting, du IKKE bør røre ved.

Nu afslører Inc.com sandheden bag hotelbakterier, og rapporterer de syv ting på dit hotelværelse, som du bør undgå at bruge - ja, endda helt undgå at røre ved.

GLAS OG KOPPER

Inc. rapporterede, at renøringsperonalet ofte bare skyller kopper og glas i vand, og tørrer dem med et hotelhåndklæde, hvilket spreder bakterier fra hele værelset direkte til dit glas.

De sagde også, at de  papirservietter, som folk placerer under glassene, normalt har siddet der i et stykke tid.

FJERNBETJENINGEN

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

De foreslog også at undgå fjernbetjeningerne på dit hotelværelse for enhver pris. De er kendt for at bære E-Coli, MSRA og staph, så det er bedst at bruge din bærbare computer til at se dine yndlingsprogrammer.

LYSAFBRYDERE/TELEFON/HANER

Kontakter er en af ​​de hyppigst berørte overflader i et værelse, og det er derfor, de siges at bære så mange bakterier.

Andre fællesområder, du skal undgå at røre ved, er hotellets telefoner - da de holdes tæt på ansigtet - og vandhaner, da de nemt samler bakterier fra brugen af ​​badeværelset.

SENGE

Ifølge BuzzFeed kræver et hotel, at dets sengetæppe, tæpper og madrasser skal skiftes en gang hver tredje måned.... De sagde også, at puder ofte bare er fnuggede i stedet for at blive udskiftet. Med dit ansigt presset mod puden om natten, vil du gerne have, at den skal føles ren.

Undgå de bakteriefyldte puder ved at medbringe dit eget pudebetræk, som du kan smide på inden sengetid.

BADEKAR 

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Hår efterlades ofte i brusere og badekar, men ingen føler sig rene efter at have set en fremmeds hår i karret med dem.

Endnu værre, ofte bliver badekarret rengjort med de samme handsker, som blev brugt til at rense toilettet, og ingen ønsker at bade i disse bakterier. Når karret bliver renset, bliver det ikke altid skyllet ordentligt, hvilket betyder, at du måske bader i astringerende kemikalier.

BORDPLADER/BORDE

Bordplader og skriveborde står over for et lignende problem som badekarret.

De havde ofte travlt med at rydde op på værelset, sagde de, at mange rengøringsassistenter vil tørre diske og skriveborde af med den samme klud, som de gjorde badeværelset rent med. Det betyder, at de bakterier, der gemte sig på badeværelset, nu bringes frem og gnides rundt i boligen, yuck.

GARDINER

Gardiner er blot en anden ting, du skal undgå at røre ved på dit hotelværelse. For at rense gardiner skal de trækkes ned, vaskes og hænges op igen, hvilket helt ærligt er en hel del besvær. På grund af deres lange rengøringsproces sagde de, at gardiner ofte springes over, på trods af støv og insekter, der ophobes i dem over tid.