Baywatch-stjerne deler julegave: Smider kludene og overlader meget lidt til fantasien

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Donna D'Errico, der især er kendt for sin rolle i 'Baywatch', har delt en julegave til sine følgere på de sociale medier.

Mest læste i dag

Baywatch-stjernen Donna D'Errico har delt en række billeder på det sociale medie Instagram, hvor hun overlader meget lidt til fantasien.

Blandt andet har hun delt et billede, hvor hun er iført et julekostume. I teksten til dette billede skriver hun, at hun 'ikke har undertøj på'.

Den i dag 54-årige Donna D'Errico har en fortid som skuespiller, hvor hun særligt er kendt for sin rolle i Baywatch. Derudover har hun også stået model for Playboy.

Og nu har hun valgt at forkæle sin følgere på det sociale medie Instagram med et par julegaver. Gaverne har hendes følger fået i form af et par pikante billeder.

På det ene billede har hun iført sig et julekostume, som dækker en del af hendes krop. Man kan dog se hende lår på et billede, der er taget i et spejl over den ene skulder.

Sammen med julekostumet har hun iført sig et par lårhøje støvler, og har valgt at pirre sine følgere med sin tekst.

Foto: Instagram

"Og naturligvis har hun ikke undertøj på," skrev Donna som tekst til billedet, hvilket er et citat fra filmen 'Fars fede juleferie' fra 1989.

Det er dog ikke det eneste billede, der er blevet delt af den tidligere skuespiller. Hun har nemlig også valgt at forkæle sine følgere med et endnu mere pikant billede.

På det andet billede har hun taget det mere bogstaveligt, at hun vil dele en julegave med sine følgere. Her har hun nemlig valgt at smide tøjet, og i stedet pakke sig selv ind i et rødt gavebånd.

Derfor har hun ikke overladt meget til fantasien på billedet, hvor det blot er det røde gavebånd, der dækker for hendes barm - og derfor får hendes følgere næsten frit udsyn til den.

Foto: Instagram

Donna D'Errico blev kendt hele verden over, da hun spillede sammen med Pamela Anderson i den populære tv-serie 'Baywatch'.

Hun indtog rollen som Donna Marco i to sæsoner, der blev sendt fra 1996 til 1998. I dag ernærer hun sig ved at sælge pikant materiale på nettet, hvilket dækker over både billeder og videoer.

Anbefalet til dig