Bekræfter: Trækker sig fra X Factor

09/2/22 08:15

Sarah Steenfeldt

Foto: Lasse Lagoni/ TV 2
I fredagens kommende afsnit vil to deltagere glimre ved sit fravær.

Fredag blænder TV 2 op for det nyeste afsnit af X Factor.

Her er dommer-trioen taget til Lolland, hvor de skal træffe de sidste og afgørende valg i dette års bootcamp. To deltagere fra hver af de tre kategorier skal nu dyste om en plads videre, så hver dommer til sidst står tilbage med tre deltagere - én solist, én gruppe og én solist på over 23 år.

Dommernes sidste tre deltagere skal med videre til dette års liveshows.

Men der venter dette års nye dommer Kvamie Liv en skuffelse. En af hendes grupper har nemlig valgt at trække sig inden bootcampen. 

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Ønsker alt det bedste for VEST

Det er gruppen VEST der har valgt at takke af for denne gang. Vera Stæhr og Ester Ilsøe Rubin danner til sammen gruppen VEST og gik videre fra dette års 6 chair challenge. Men nu har de to 17-årige deltagere taget den store beslutning at sige stop.

De forklarer til TV 2 hvorfor de har valgt at stoppe i programmet:

"Vi meldte os til for få sjove oplevelser sammen, udfordre os selv og prøve noget nyt," forklarer Esther Ilsøe Rubin til TV 2 og fortsætter:

"Men nu er vi nået til et punkt i 'X Factor', hvor der er så meget på spil, og det kræver så meget af os, at vi har måttet spørge os selv: Har vi opnået det, vi ville? Og det har vi."

Derfor kommer seerne altså ikke til at se mere til VEST i denne omgang.

Det var særligt op til bootcampen, at pigerne blev klar over hvor meget X Factor kræver - og det hænger ifølge gruppen ikke sammen med det liv, som de har uden for X Factor.

Beskeden nåede Kwamie Liv inden bootcampen gik i gang - og den ærgrede naturligvis dommeren. Dog understreger hun, at hun godt forstår pigernes valg og ønsker dem alt det bedste.

Du kan se eller gense VEST's optræden i dette års 6 chair challenge herunder: