Bendtner ser lyst på brud med Philine

12/8/21 16:15

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Nicklas Bendter ser positivt på bruddet fra modellen Philine Roepstorff, da han ikke længere står til ansvar overfor nogen

I marts måned offentliggjorde 28-årige Philine Roepstorff en video på YouTube, hvori hun afslørede, at hun ikke længere dannede par med den 33-årige tidligere fodboldspiller Nicklas Bendter.

Rigtig mange ville kæmpe med ensomheden og stilheden efter et sådant brud. Sådan ser det dog ikke ud til at forholde sig for Nicklas Bendtner. Tværtimod ser det ud til, at han nyder sin nyfundne frihed. Det skriver SE og HØR.

Kort efter bruddet var det dog ikke lutter lagkage for Philine og Bendtner. Dengang havde de svært ved at få det til at fungere, og de kunne slet ikke tale sammen efterfølgende.

Selvom Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff dannede par i flere år, virker det til, at den tidligere fodboldspiller har det fint med sin nye tilværelse. Det er i hvert fald, hvad han giver udtryk for i det seneste afsnit af realityprogrammet 'Bendtner & Philine'.

"Nu efter jeg er blevet single, hvis man kan sige det sådan, så får jeg faktisk meget mere 'fritid', fordi du ikke står til ansvar overfor nogen," fortæller Nicklas Bendtner i han og ekskærestens fællesprogram, som kan streames på Discovery+.

Ikke nok med det, så forklarede han også, at efter bruddet fra modellen og influenceren 'føler sig fri igen'.

"De ting du gerne vil og gerne vil gøre, det bliver der ikke nødvendigvis stillet spørgsmålstegn ved," siger Bendtner, der især lægger vægt på, at han ikke skal tænke på, at han skal fortælle nogen, hvor han er, og hvornår han kommer hjem.

Selvom den tidligere fodboldstjerne lyder som en mand, der for tiden foretrækker at være single, har han dog ikke helt droppet det modsatte køn.

Kun et par måneder efter bruddet med Philine, blev han nemlig spottet med en ny kvinde. Det er dog endnu ikke blevet bekræftet, hvem kvinden var, og hvilken relation hun og Bendtner har, skriver SE og HØR.