Bendtner vil rense huset ud efter Philine

Nicklas Bendtner og modellen Philine Roepstorff er gået fra hinanden. Den tidligere fodboldspiller er blevet boende i huset, som han nu vil rense for Philines væsen.

I det seneste afsnit af 'Bendtner & Philine' på discovery+ afslører den tidligere fodboldspiller, at han har en spirituel side. Det skriver HER og NU.

Det kommer sandsynligvis som en overraskelse for mange, at Nicklas Bendtner har en alternativ side. Ifølge ham selv er det dog intet nyt, at det forholder sig således. Derimod fortæller han, at han altid har været spirituelt anlagt.

"Jeg skal i øvrigt have sådan en åndelig satan ind i huset. Det har jeg gjort altid," siger Nicklas Bendtner til en kammerat, som han kører i bil med. 

Herefter følger han op ved at sige, at han er spirituelt anlagt. Derfor har han en tro på, at dårlige energier kan sætte sig i huset. Netop derfor ønsker at han kan finde én, der kan hjælpe ham med at rense huset for Philines væsen. 

"Jeg er jo ret spirituel, så jeg tror på dårlige energier og sådan noget, og det vil jeg gerne have renset huset for, så jeg kan få en frisk start. Philines væsen og de energier, der har været i huset, skal renses væk," fortsætter han. 

Det er ikke første gang, at Bendtner og Philine er gået fra hinanden. Denne gang er det dog for alvor. Det har de begge bekræftet i deres fælles program, der kan streames på discovery+. Desuden er Philine allerede flyttet ind i sin egen lejlighed i København. 

I det seneste afsnit af 'Bendtner & Philine' afslører den tidligere fodboldspiller også, at han selv tror, at han kommer til at dykke mere ned i sine spirituelle sider i fremtiden.

"Jeg tror helt sikkert, der er noget for mig dér," runder han nemlig af med at sige.