“Beskyldt for nogle ret fæle ting”: Nu svarer Janni Pedersen igen

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix.

“Det er alt sammen forkert,” slår Janni Pedersen fast.

I dag får dokumentaren ‘Metoo: Sexisme Bag Skærmen’, der handler om sexisme på TV 2, premiere på discovery+.

Tv-værten Janni Pedersen er en af de kvinder, der medvirker i dokumentaren. Her fortæller hun om sin MeToo-oplevelse på tv-stationen.

I et opslag på Instagram skriver Janni Pedersen, at hun er blevet “beskyldt for nogle ret fæle ting”.

Hun skulle have iværksat advokatundersøgelsen om sexisme på TV 2, og hun skulle have kontaktet kvinde for at få dem til at udtale sig, så hun kunne få Jes Dorph fyret og overtage hans job. Derudover er Janni Pedersen blevet skudt i skoen, at hun til at starte med skulle have været vært på dokumentaren.

Foto: Instagram @Janni Pedersen.

“Det er alt sammen forkert,” slår Janni Pedersen fast i opslaget på Instagram.

“ Jeg var case i de oprindelige programmer, og det er jeg også i dem, der bliver lagt ud i morgen tidlig på Discovery+,” skriver Janni Pedersen i opslaget, der blev lagt på Instagram søndag.

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix.

Hun uddyber, at hun mødtes med to af de medvirkende kvinder, “fordi de ville konfrontere mig med, at jeg ikke havde gjort noget for at hjælpe dem, dengang de som praktikanter på TV 2 blev udsat for grov sexisme."

Påstanden om, at hun aktivt skulle forsøge at få Jes Dorph fyret, er en løgn.

“Allerede lang tid inden Sofie Linde holdt sin berømte tale i Zulu Galla, havde jeg de første samtaler med 'Go Aften Lives' programansvarlige om, at Lasse og jeg skulle skifte fra News og Nyhederne til 'Go Aften Live',” skriver hun.

 Det bekræfter TV 2 over for fagbladet Journalisten. 

Hele opslaget fra Janni Pedersen kan ses her.