Beyonces madbestilling afsløret: Du gætter aldrig, hvad regningen lød på

22/05/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Popdronningen brugte mange, mange penge på kyllingeretter.

Mest læste i dag

Hun har ikke kæmpet en hård kamp, for at kunne betale næsten 17.000 danske kroner for mad til sit team. Den globale turné forventes nemlig at indbringe 2 milliarder pund i billetsalg.. det er ikke så ringe endda.

Beyoncé ringede (desværre ringede hun nok ikke selv, men det lyder bedre) til Nando's i Edinburgh før hendes koncert i Murrayfield lørdag aften. 'Put A Ring On It'-sangerinden satte køkkenet i Fountain Park i arbejde ved at anmode om 110 kyllingeburgere og 90 pitabrød.

For en sikkerheds skyld tilføjede Beyoncé yderligere ni kyllingelår- bare lige for en god ordens skyld.

Sangerinden var ivrig efter at sørge for alle og gik efter et komplet udvalg af krydderier på snacks plus vegetariske muligheder. Det skriver The Sun.

Og i stedet for at opgive et falsk navn, bestilte hendes team det i superstjernens rigtige navn. BEYONCE!

Kæden Nando's i sydafrikansk stil forstår at tiltrække kendisser, herunder prins Harry og David Beckham. Taylor Swift er også fan, efter Ed Sheeran introducerede hende til restauranten.

"Jeg ved, at det er en ganske normal ting i England, men vi er frataget mango-kyllinge-wraps og grillede majs i Amerika," har sangerinden tidligere sagt.

Det var i onsdags Beyoncé skød sine britiske koncerter i gang på Cardiffs Principality Stadium. Hun spiller endnu en udsolgt koncert på Sunderlands Stadium of Light i morgen inden fem koncerter på Tottenham Hotspurs Stadium i London.

Turnéen 'Renaissance Tour' forventes at blive en af ​​Beyonces mest succesrige nogensinde.