Birthe Kjær åbner op: 'Den værste oplevelse, jeg nogensinde har haft'

Underholdning
Foto: PR - Musikevent.
Den 73-årige Birthe Kjær åbner op den værste oplevelse, hun nogensinde har haft i et afsnit af podcasten 'Breinholt taler … med'

Mest læste i dag

I Anders Breinholts podcast 'Breinholt taler … med' fortæller Birthe Kjær om en oplevelse, som hun selv beskriver som værende 'den værste' hun nogensinde har haft.

På denne dag skulle Birthe Kjær optræde i Grenå. For at komme til Grenå, tog hun færge fra Sjælland på egen hånd, da hun skulle mødes med sit band på spillestedet, da de alle boede i Jylland.

Sådan skulle det dog ikke gå. På grund af det voldsomt snevejr, endte det med, at bandet ikke kunne komme frem til Grenå. De strandede nemlig et Vejle, hvor de blev mødt af en bakke, de ikke kunne køre op af som følge af det voldsomme snevejr, skriver B.T.

"Så stod jeg jo der med publikum, og jeg havde ingen musik. Det var den værste oplevelse, jeg nogensinde har haft," fortæller den kendte sangerinde i podcasten.

En lokal musiklærer besluttede at tilbyde sin hjælp, og det lykkedes ham at overtale Birthe Kjær til at give det et skud. Det gik dog ikke helt, som det skulle, lyder det fra Birthe Kjær.

"Siden dengang – fordi det gik virkelig ikke godt, det var rigtig dårligt, det jeg lavede – så havde jeg altid et bånd med slingback i min kuffert som backup," siger hun til Anders Breinholt i hans podcast.

Den landskendte sangerinde fortæller dog intet om, hvornår denne episode fandt sted. Eftersom hun forklarer, at hun efterfølgende altid havde kassettebånd med i sin kuffert, er det dog næppe noget, der er sket indenfor de seneste år.

Birthe Kjær er stadig aktiv med musikken, selvom det er mere end 50 år siden, at hun slog igennem med 'Arrivederci Franz'. Hun er især kendt for hits som 'Sommer og sol' og 'Pas på den knaldrøde gummibåd'.

 

Anbefalet til dig