Blachman om forhold til tv-kendis: "Det er bare latterligt"

19/02/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Pressefoto TV2.
Thomas Blachman er blevet indblandet i en sag, som han helst så sig foruden.

Mest læste i dag

 

I weekenden lavede smykkedesigneren Mai Manniche et yderst opsigtsvækkende opslag på sin Facebookprofil. Her afslørede hun, at hun både havde haft et forhold til X Factor-dommeren Thomas Blachman og Aqua-stjernen Søren Rasted.

Skal ikke tro noget forkert

Thomas Blachman er ikke glad for at blive sat i forbindelse med Mai Manniche.

Til Ekstra Bladet gør han det klart, at han ikke ønsker, at de mennesker, som han har haft et forhold med, skal ikke tro, at han har haft noget kørende ved siden af.

Jordens mest fantastiske kvinde

Mai Manniche ønskede at betro sig om sine kærlighedsrelationer, og hun betegnede det som to meget stormfulde relationer.

Ifølge Mai Manniche gik Thomas Blachman fra at fortælle hende, at hun var jordens mest fantastiske kvinde til jordens mest sindssyge kvinde – alt dette på blot to uger.

Opslaget kan læses i sin fulde længde her.

Folk kan ikke engang spise en middag med mig

Thomas Blachman har selvfølgeligt sat ord på sin side af sagen.

”Der er en god grund til, at jeg er godt betalt, for folk kan ikke spise en middag med mig, uden at de har behov for at udbasunere det, og det her ligger lang tid tilbage. Vi snakker om en middag, come on. Det er bare latterligt,” fortæller Thomas Blachman til Ekstra Bladet.

Mai Manniche på Facebook.

Har ikke været utro

Blachman kom på banen igen, da han gerne understrege, at relationen til Mai Manniche ikke har fundet sted mens han har været i relation med andre.

Hverken mens han var gift med sin tidligere kone Sarah Louise Schackinger, som han blev skilt fra i 2017, eller sin nuværende forlovede, Julia Werup.

”For at få det helt konkret. Jeg blev skilt i 2017. Jeg spiser en middag med en kvinde, da jeg er single, og vi skriver sammen. Det tager to uger at lukke det ned, fortæller Blachman til Ekstra Bladet.

Vi har ikke engang knaldet

Blachman mener ikke, at der har været i det forhold som Mai Manniche beskriver:

"Hvad hun kalder for et forhold er, hvad det er. De mennesker, jeg har haft et forhold med, skal ikke tro, at jeg har haft noget kørende ved siden af. Det er under min værdighed. Jeg har en ære i at være ordentlig over for kvinder og børn. Og det kommer til at fremstå, som om at jeg har haft noget kørende, imens jeg har fået et barn, fordi hun er så abstrakt i sit skriv, og det vil jeg ikke have på mig," fortæller Blachman og uddyber:

"Lige nu er jeg i en af de bedste perioder i mit liv. Så jeg vil gerne afmystificere det her og gøre klart, at jeg ikke har haft en affære. Altså, vi har jo ikke engang knaldet, for helvede. Vi har været ude at spise, og det kunne være, det blev til noget. Det blev lukket ned, og at hun så vil kalde det et forhold er, hvad det er, siger han videre og tilføjer. Det her er virkelig bagsiden ved at have det job, jeg har."

Har en masse beskeder

Mai Manniche kan selv ikke genkende Blachmans udlæg af historien:

”Lad Blachman sige, hvad han vil. Det er helt korrekt, at vi ikke har været kærester, men at sige, at vi ikke havde et forhold ... Det har jeg en masse beskeder, der klart viser. Hvis det var noget, jeg fandt på, ville jeg have valgt en lidt yngre og mere Brad Pitt-agtig mand. Lad Blachman sige, hvad han vil. Jeg har ikke behov for at diskutere, om vi har været i et forhold eller ej, sagde hun i den forbindelse,” udtaler hun til Ekstra Bladet.

Opslaget har været hyppigt kommenteret. En der til gengæld ikke har lyst til at kommentere på opslaget er Søren Rasted.

 

 

Anbefalet til dig