Blev slagtet af løverne: "Jeg er god til at lave mit arbejde"

15/1/21 10:32

Sarah Steenfeldt

Foto: Per Arnesen / DR
Det var en temmelig kontant udmelding, der kom fra løverne efter iværksætternes pitch.

Jesper Buch var klar i mælet - han synes det var en skod Pitch. 

Iværksætter-kvinderne Signe og Josefine, var i Løvens Hule for at præsentere deres bæredygtige børnetøjsbrand Vac Vac Studio. Og det var ikke umiddelbart noget der vakte stor begejstring hos løverne.

"Hvor lang tid har i øvet jer på det pitch? Jeg synes det var fuldstændig uforberedt, jeg synes faktisk det var et skod pitch," lød ordene fra Jesper Buch.

Fair bedømmelse

Samtidig efterlyste han en plan fra de to kvinder - og flere af løverne spurgte ind til, hvad deres plan med besøget var. 

Signe Østerlind som er den ene halvdel af Vac Vac Studio, fortæller nu til Se & Hør, at hun synes det var en fair bedømmelse af kvindernes præsentation. 

"Jeg vil sige, at vores pitch ikke var som alle andres. Det er bestemt ikke det, jeg er god til - jeg er god til at lave mit arbejde. Og når man bliver nervøs, så kommer der måske ikke de ord ud af munden, som man gerne vil have. Men i forhold til pitchet synes jeg, det var fair behandling,” fortæller hun.

Der har dog også været medvind hos Vac Vac Studio siden, da de siden besøget i Løvens Hule, har fået en anden investor med på ideen om bæredygtigt børnetøj. 

Havde heller ikke heldet med sig

En anden der heller ikke havde heldet med sig i denne sæson af Løvens Hule er Ole. 

Sidste torsdag  kunne man se Ole i Løvens Hule, hvor han med sin økologiske pizzaforretning "Oles Gård", forsøgte at hale en investering i land. Det lykkedes ikke og i dag er Ole rigtig glad for at det endte sådan - for forretningen stryger nemlig afsted. Ole fortryder dog ikke sin deltagelse - tværtimod. Det skriver Her og Nu.

"Jeg synes, det er en fed snak vi har - det er jo en god flok derinde og jeg synes, at de virker virkelig reelt interesserede og meget positive, fotæller Ole til Realityportalen.

Han fortæller også, at set i bakspeljlet, ville han have gjort dét anderledes, at han på forhånd havde besluttet hvad han ville sige ja og nej til, inden han gik ind til løverne.

Glad for selv at bestemme

Ole fortæller at han ikke ærgrer sig over, at han gik tomhændet derfra. Det går nemlig ganske godt i firmaet og Ole mangler ikke noget. Desuden er han også fint tilpas med, at han selv bestemmer.

I dag er Oles produkter nu også at finde i over 200 butikker landet over.

"Det vokser og vokser! Også på en måde, så vi stadig kan følge med og gør tingene på samme måde, som da vi startede for fem år siden. Vi laver stadig tingene i hånden, vi bruger stadig kun økologiske råvarer, vi står stadig i vores brændeovnsfyrede ovn og laver pizzaerne. Det er jeg sgu meget stolt over," fortæller Ole, der i dag har omkring 10 personer ansat i produktionen.

Ole fortæller også, at når det nu går så godt - så er det også fedt selv at eje firmaet 100% - og selv have kæmpet sig op på egen hånd.