To bliver til tre: Christian Degn afslører familieforøgelse

03/1/22 06:00

Julie Møller

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix.
Der er ingen tvivl om, at 2022 byder på nye udfordringer for den populære TV 2-vært.

“En stor drøm bliver til virkelighed.”

Sådan lyder det i et opslag fra TV 2-værten Christian Degn på Instagram. Sammen med sin kæreste, Trine Johst Vammen, holder han et scanningsbillede, der afslører, at parret skal være forældre i 2022.

Foto: Instagram.

Foto: Instagram.

Tilbage i juli fortalte den populære TV 2-vært, at han havde fået en kæreste.

“Mød min kæreste Trine! Hun er lige så sød og sjov, som hun er smuk. Mindst,” skrev han i teksten til sit opslag på Instagram. 

Han afslørede desuden, at de havde fundet hinanden gennem hans kollega på programmet 'Nybyggerne' Mette Helena Rasmussens Instagram-profil. 

“Kæmpe tak til min TV-kollega og ven Mette Helena. som flere gange har ‘sat mig i udbud’ til hendes mange skønne følgere her på Instagram. Mest for sjov. Men man ved jo aldrig… Og en af følgerne er søde Sarah i Odense, som synes hendes veninde Trine og jeg skulle mødes, for vi måtte da være et match. Årets bedste idé,” lød det fra Christian Degn tilbage i sommeren 2021.

Foto: Instagram.

Foto: Instagram.

Til Ekstra Bladet fortalte han, at deres første date gik rigtig godt. Faktisk gik den så godt, at den varede fra fredag til mandag. 

"Vi mødtes så fredag for 31 dage siden, og det gik så fantastisk godt, at daten varede indtil mandag. Jeg har aldrig mødt et menneske, jeg klikkede så godt med så hurtigt. Hun er helt utrolig ærlig og sød," fortalte tv-værten til Ekstra Bladet.