'Breaking news' fra Meghan og Harry

15/8/22 11:30

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Meghan Markle og prins Harry annoncerer overraskende nyheder.

Prins Harry og Meghan Markle har annonceret et overraskende besøg i Storbritannien i næste måned.

Hertugen og hertuginden af ​​Sussex vil også besøge Tyskland som en del af deres rejse for at støtte "flere velgørende organisationer tæt på deres hjerter", sagde deres talsmand.

Parret rejser til Manchester til One Young World Summit, en begivenhed, der samler unge ledere fra mere end 190 lande, den 5. september.

Meghan er rådgiver for organisationen sammen med blandt andre Justin Trudeau, Sir Richard Branson og Jamie Oliver.

De tager derefter til Tyskland til Invictus Games Dusseldorf 2023 One Year to Go-begivenheden, inden de vender tilbage til Storbritannien til WellChild Awards den 8. september.

Deres besøg i Storbritannien vil være første gang, de er tilbage i landet siden platinjubilæet i begyndelsen af ​​juni.

"Prins Harry og Meghan, hertugen og hertuginden af ​​Sussex er glade for at besøge flere velgørende organisationer tæt på deres hjerter i begyndelsen af ​​september," sagde en talsmand for parret.

Parret præsenterede deres datter Lilibet for sin oldemor under deres sidste besøg i Storbritannien.

Dronning Elizabeth talte Meghan og Harry, rapporterer Page Six, men Harry og Meghan fandt platinjubilæet "svært", hævdede en kongelig ekspert.

Tina Brown, kongelig forfatter, dukkede op på Lorraine i juni, da hun talte om parrets beslutning om at komme til jubilæumsfejringen for at markere dronningens 70-årige regeringstid.

Harry og Meghan deltog i en af ​​jubilæumsarrangementerne, men var ikke til stede ved resten af ​​dem, og den kongelige ekspert har hævdet, at det må have været svært for Harry at se på fra sidelinjen. Det skriver Mirror.

Hertugen og hertuginden har mødtes med dronningen ved en håndfuld lejligheder indtil videre i 2022 i et forsøg på at genopbygge broer - selvom hvert møde var ret kort.