Britney Spears færdig på Instagram

06/12/22 08:12

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Britney Spears har igen forladt Instagram.

Britney Spears 'did it again', da hun nu har forladt den sociale medieplatform Instagram. Popsensationen har besluttet, at nok er nok - i hvert fald for nu - og har deaktiveret sin side kort efter at have delt en række sprudlende udtalelser om sine familiemedlemmer. Det skriver Mirror.

Sangerinden forvirrede tidligere på ugen sine millioner af fans med sin offentlige kærlighedserklæring til søsteren Jamie Lynn Spears, kort efter at have kaldt lillesøsteren for "afskum".

Søstrenes 'brud' kom efter den yngre Spears udgav sin erindringsbog med titlen 'Things I Should Have Said'.

Efter løsladelsen stemplede Britney Spears sin søster som en "fucking løgner", men de ser altså ud til at have rettet op på uenighederne, hvis man skal tro det nu utilgængelige indlæg.

I opslaget, som blev offentliggjort på Britneys fødselsdag, skrev lillesøsteren: "... du er mit hjerte, så jeg tænker på dig ... tillykke med at være så modig, inspirerende og vise mod og ære i dit show!!! "

I et andet indlæg hyldende popstjernen også sine sønner Jayden James og Sean Preston i en følelsesmæssig hyldest.

Popstjernen åbnede tidligere op om, at hun ikke havde set sine børn i flere måneder. I et lydklip udsendt i september sagde hun:

"Siden de har været væk, har jeg ærligt talt følt, at en stor del af mig er død. Ligesom jeg bogstaveligt talt ikke har noget formål længere."