Britney Spears' far taler ud: "Jeg reddede hendes liv"

Af: Ida Hansson

|

19/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Britney Spears' far forsvarede den kontroversielle retsorden, der udløste forargelse på verdensplan - og insisterede på, at hun kunne være død uden den.

Mest læste i dag

Jamie Spears taler nu for første gang om det 13-årige konservatorium, som kontrollerede næsten alle aspekter af den amerikanske superstjernes liv, og hævder, at han er langt fra det monster, som fans har malet ham til at være.

"Herregud, hvor ville hun være uden det konservatorium nu? Jeg vil ikke male dig nogle smukke billeder. Det konservatorium var et helvede af en tid, og uden det ved jeg ikke, om hun ville være i live nu," sagde Jamie Spears sit første interview i mere end et årti.

Udtalelsen kommer forud for en bog af Britneys eksmand Kevin Federline.

Den 70-årige Jamie Spears har udholdt grusomme bagtalelser, der hævdede, at han ville have magt over Britney, for at fylde sine egne lommer og mikro-administrere hendes karriere. Det skriver The Sun.

Selvom han siger, at alle beslutninger i henhold til ordren blev truffet i fællesskab med en "gruppe af meget gode mennesker", så hendes fans ham som en kontrollerende dukkefører.

"Jeg elsker min datter af hele mit hjerte og min sjæl. Denne situation mellem os er bare forfærdelig," sagde han.

Han støttede også en nylig påstand fra Britneys' eksmand Kevin Federline om, at retskendelsen ikke ødelagde hendes forhold til hendes sønner Preston, 17, og Jayden, 16 - men at det gjorde det muligt for hende at genopbygge det.

I det meste af de 13 år delte Jamie Spears forældremyndigheden med drengenes far, og siger, at de arbejdede sammen for at sikre, at drengene så deres mor, når det var muligt.

"De manglede ikke tid med deres mor. De savnede ingen tid med deres far. Mit hovedformål var at få Britney tilbage med sine børn i et behageligt forhold," tilføjede Jamie Spears.

Han insisterer også på, at han og Britney havde "gode tider under konservatoriet" og hævder, at det gav hendes to sønner en følelse af normalitet.

Jamie har ikke set drengene siden 2019, hvor Kevin udstedte et tilholdsforbud efter påstande om et skænderi med en af ​​drengene.

Anbefalet til dig