Britney Spears gør igen sine fans urolige

28/11/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Popstjernen har i et Instagram-opslag skrevet, at hun "elsker at sutte".

Mest læste i dag

Britney Spears har efterladt sine fans dybt bekymrede efter at have postet nøgenbilleder af sig selv i badet, dækket sig selv med en lille blomster-emoji og lagt hænderne over sine bryster.

Det sker blot én dag efter, at poplegenden stemplede en anden berømthed som "a piece of shit" i en eksplosiv 'rant'.

"Jeg kan godt lide at sutte !!! Aldrig professionelle billeder ... det er nemt for mig at sutte !!! Bliv ved med at klappe bitch", skrev hun i billedteksten på sin Instagram-konto.

Hendes opslag har gjort de mange fans utrolig bekymrede.

"En sammenhængende Britney Spears ville aldrig have postet dette. Jeg kan lide at sutte? I tror virkelig stadig, hun har kontrol over sine sociale medier? Det er fint, det vil blive slettet inden for en dag, og så kan vi teoretisere andre steder uden at fornærme nogen "fans", der bare elsker at se hende blive udnyttet igen," skrev en fan i kommentarfeltet.

Britney har været meget aktiv på sine sociale mediekonti, siden hun blev befriet fra sit 13 år lange konservatorium drevet af sin far Jamie Spears.

Lørdag postede hun et portræt af, hvad der så ud til at være en adelskvinde fra det 17. århundrede iført moderne solbriller.

"Jeg er kun et menneske. Hvad kan jeg sige?" før du meldte fra med et chokerende "F*** DIG!!!" fortsatte hun i indlægget.

Hun postede ranten på sit feed mellem lige så mærkelige videoer af hende, der danser rundt i sit hus i sin tipoldemors bryllupsslør og en hvid blonde-natkjole.

Britney navngav ikke den person, hun havde rettet opslaget til, men det vil sandsynligvis ikke være det sidste, hendes 41,7 millioner følgere vil høre om skænderiet, da popstjernen har været formidabel i sin brug af sociale medier, siden hun fik kontrol over dem for et år siden. Det skriver Mirror.

"Helt ærligt, jeg kan bare ikke se det her mere. Der er seriøst intet håb om, at hun bliver bedre, verden ser det her, og det er skræmmende, som hun ser på os gennem telefonen," skrev en bekymret fan til billedet.

Anbefalet til dig