Britt Bendixen forarger: "Jeg mente det, jeg sagde”

03/10/20 06:00

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Vild med dans-dommeren kom med særligt én kommentar, der stjal al opmærksomheden

Silas Holst og nydanser Nukâka Coster-Waldau dansede vals i fredagens sæsonpremiere af Vild med dans. Der opstod dog en episode, mens Silas og Nukâka skulle modtage deres point fra dommerpanelet, der stjal al opmærksomheden. 

Det skriver B.T.

”Hvor det dog klæder dig at danse med en kvinde, Silas,” lød det fra Britt Bendixen, som er retur efter et års pause fra skærmen. 

Silas Holst vandt sidste års udgave af Vild med dans med en mand, da han dansede hele vejen til toppen af podiet med Jakob Fauerby. 

Britt Bendixens kommentar faldt ikke i god jord hos Vild med dans-seerne, og Britt Bendixen blev hurtigt lagt for had på de sociale medier. 

Meget upassende kommentar

Der er blandt andet en læser på B.T., der skriver, at det var verdens mest upassende kommentar. 

B.T. formåede at fange Silas Holst efter showet, hvor de spurgte ind til kommentaren. 

Silas tog kommentaren i stiv arm, og han skænkede det dårligt nok en tanke, da han ikke opfattede det som mange andre. Han mener, at mange måske har misforstået hendes kommentar, for han ville være yderst overrasket, hvis hun mente det på den måde. 

De ønskede også at fange Britt Bendixen, for at få en kommentar, men hun havde allerede forladt studiet. Det lykkedes dog for TV2:

”Men jeg mente det, jeg sagde. Sidste år klædte det ham at danse med en mand, og det klæder ham også at danse med en dame,” siger hun. 

Silas Holst og Nukâka scorede 17 point, hvilket var nok til at indtage andenpladsen.