Brødrene Olsen: Håber han kommer hjem til jul

15/12/20 09:34

Sarah Steenfeldt

PR - Musikevent.dk
Det har været en hård tid for Noller og Jørgen, da Noller sidste år blev diagnosticeret med kræft - men nu ser det lysere ud.

I Maj sidste år blev Noller ramt af en hjerneblødning og efterfølgende har han kæmpet en hård kamp mod kræft. 

Lægerne gav Noller en hård dom, de gav ham faktisk kun to til fire år mere at leve i - maks. Han blev ramt af en sjælden kræftform, en lymfom som sad i hjernen. Nu tror og håber Noller på seks år mere. Men han er også klar over, at det er en svær sygdom at takle og at der pludselig kan komme tilbagefald. Men lige nu går det godt - og det nyder han.

Kampen mod kræften var hård. Blandt andet skulle Noller have noget specielt kemo, som var meget hårdt for kroppen. Oprindeligt skulle han have haft seks omgange af den slags kemo, men det endte kun med halvanden, da han ellers ville dø af det. 

I sidste uge, mødtes brødrene til et dejligt gensyn, i forbindelse med deres dokumentar To brødre - en karriere, hvor den første del blev sendt den 9 december på TV 2 Charlie. 

Glædeligt gensyn

Noller tog derfor på en tur væk fra genoptræningscentret, for at mødes med bror Jørgen. 

Det var et glædeligt gensyn for de duoen. Jørgen synes det var dejligt at se sin bror igen og “få et godt grin”. Han fortæller, at Noller også var frisk under optagelserne til dokumentaren, som blev optaget tilbage i foråret. Her både talte og sang brødrene sammen. Det fortæller de til Her & Nu.

“Han har det rimeligt godt. Vi håber, han kommer hjem inden jul. Han er frisk i hovedet i morgentimerne, og så bliver han træt hen på dagen. Men han er god nok i hjernen, og han bruger en rollator, når han skal gå,” fortæller Jørgen Olsen, om brormand Noller.

I dokumentaren kan man følge hele de musikalske brødres historie, fra dengang hvor det hele begyndte i 1965, med bandet kids. Dengang var de kun 11- og 15 år gamle. 

Senere skiltes deres veje, det var i 1980’erne, hvor Noller kæmpede med et misbrug. Senere slog brødrene sig dog sammen igen og duoen vandt i år 2000 Eurovision Song Contest, med hittet “Smuk som et stjerneskud”.