Bubber får nyt job: Utroskab på programmet

01/2/23 08:25

Thea M. Andersen

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Bubber skal være gæstevært på Radio4-programmet 'Nattevagten'.

Der er nærvær, mod og sårbarhed i luften, når Bubber natten til torsdag er gæstevært på Radio4-programmet ’Nattevagten’. Det skriver Radio4 i en pressemeddelelse.

’Nattevagten’ sendes live hver nat fra klokken 00.00 til 02.00.

I dette tidsrum taler radioværterne med lyttere, der enten ikke kan, vil eller må sove. 

Første gang, som er natten til torsdag den 2. februar, er det den 58-årige tv-vært Bubber, der debuterer i for ham et helt nyt medie, når han springer ud som gæstevært i radioprogrammet, fremgår det af meddelelsen.

Utroskab på programmet

Da han fik tilbuddet om at blive gæstevært på radioprogrammet, tøvede han ikke et sekund. Det sekund brugte han til gengæld, da han hørte, at der var utroskab på programmet.

”Jeg tænkte lige oh shit… På den anden side, så er det jo et vigtigt emne, det er et interessant emne, og det er et emne, man kun kan blive klogere af. Det er samtidig også et emne, vi sjældent taler helt åbent om, for det er jo hverken særligt charmerende eller sympatisk, hvis man har været utro."

"Og som offer kan det måske være grænseoverskridende at tale om. Netop derfor egner det sig godt til radioen, hvor den anonymitet radioen også giver, forhåbentligt betyder, at vi kan få en dybere og bredere snak om emnet,” siger Bubber, der selv har gjort sig sine erfaringer i forbindelse med utroskab.

Del dine erfaringer

”Man lærer af sine fejl. Personligt vil jeg for eksempel godt love mig selv, at jeg aldrig mere vil være utro. Nu skal programmet jo ikke handle om mig, men det er da klart, at mine erfaringer har været med til at gøre mig nysgerrig efter at blive klogere på emnet, og jeg håber, lytterne vil hjælpe mig,” lyder det fra Bubber.

Derudover opfordrer han alle med noget på hjerte i den henseende til at ringe ind:

”Jeg håber, folk vil ringe ind og dele deres erfaringer med utroskab. Om de har knust hjerter eller selv har fået knust hjertet, om hvornår man er utro, om der er regler for utroskab, om man kan tilgive, om man kan komme videre og om, hvordan man kan komme videre… Så vi alle sammen kan blive lidt klogere.”

Du kan lytte til ’Nattevagten’ med Bubber som gæstevært fra 00.00 til 02.00 natten til torsdag og igen natten til tirsdag den 7. februar på Radio4.