Camilla Ottesen har været tavs siden skilsmisse: Nu taler hun ud om kærligheden

Af: Lucas Andreas

|

02/02/2024

Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Ottesen har to børn med eksmanden

Mest læste i dag

Den velkendte danske TV-vært Camilla Ottesen, kendt fra programmer som 'Boligkøb i blinde' og 'Fangerne på fortet' blev i 2020 skilt med sin mand Anders Hedme efter 20 års samliv. Det har selvsagt ikke været nemt, og siden har offentligheden ikke hørt meget til hendes kærlighedsliv. I hvert fald indtil nu.

Camilla Ottesen har efter sin skilsmisse i 2020 været reserveret omkring sit privatliv. Til Ekstra Bladet fortalte hun i 2022, at hun foretrak at holde sit kærlighedsliv for sig selv. Men ved premieren på 'Den Grænseløse', gav hun et indblik i sit kærlighedsliv.

Det skriver Ekstra Bladet

Selvom Ottesen ikke gik i detaljer, afslørede hun, at hun ikke er i et nyt forhold. "Jamen jeg har et dejligt liv, jeg har jo to dejlige børn," sagde hun. Ottesen, som både har en søn i Danmark og en datter i Sydafrika, understreger, at hendes fokus er på hendes børn og deres fælles liv.

"Det lå ikke i kortene, at jeg skulle stå her alene. Det havde jeg ikke ligefrem planlagt. Det havde ingen af os. Men man ved aldrig, hvad livet byder én. Jeg blev faktisk så glad forleden, da min datter sagde: 'Mor, det vigtigste er, at I jo ikke er døde, og I er ikke syge'", sagde hun og fortsatte:

"Og så måtte jeg bare sige: Det er nemlig rigtigt. I har stadigvæk jeres far og mor. Nu har I dem bare hver for sig. Dermed ikke sagt, at det har været en dans på roser for dem eller for nogen af os."

Ottesens positive tilgang til livet efter skilsmissen og hendes fokus på familieliv fremhæver en styrke og en evne til at finde lyspunkter i svære tider.

Anbefalet til dig