Caroline Wozniacki åbner op om livet som mor: Det er hårdt

17/10/21 09:29

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den forhenværende professionelle tennisspiller, Caroline Wozniacki, er blevet mor - og hun elsker det

Den 31-årige Caroline Wozniacki blev mor for første gang, da hun i juni fik datteren Olivia sammen med ægtemanden David Lee. Og efter datteren har meldt sin ankomst, er hun ikke længere i tvivl om, hvem der førertrøjen på derhjemme.

Overfor SE og HØR gjorde hun det meget klart, at det hele foregår på Olivias præmisser for tiden. Det forklarede hun, da hun mødte op ved DIF's 125-års jubilæum i DR Koncerthus, hvor hun selv var nomineret som en af de største danske sportsstjerner.

Til trods for, at det har betydet, at det i høj grad er den lille pige, der nu definerer, hvordan hverdagen ser ud for hende og ægtemanden, er hun blevet rigtig glad for sin rolle som nybagt mor.

"Det er fantastisk. Jeg elsker at være mor. Olivia er fantastisk. Hun er generelt et glad barn, der sover godt," lød det fra den 31-årige tidligere tennisstjerne til SE og HØR.

Hun lagde bestemt ikke skjul på, at det også er hårdt at være mor til en lille datter.

"Men det er også hårdt. Det er der ingen vej uden om," sagde hun.

Til dagligt bor parret i Monaco, og har tidligere været åbne om, at de gerne ser, at deres børn skal være flersprogede. Derfor er det også en selvfølge, at Olivia skal lære at tale dansk. Desuden antyder dette, at parret har planer om flere børn.

Caroline Wozniacki lagde sidste år ketcheren på hylden, efter Australian Open i januar 2020. Det annoncerede hun den 6. december 2019 på det sociale medie Instagram.

Også hendes ægtemand, David Lee, er tidligere sportsstjerne. Han er nemlig tidligere basketballspiller, og sluttede sin karriere i San Antonio Spurs i NBA, da hans kontrakt udløb i sommeren 2017.