Caroline Wozniacki afslører stor nyhed

03/2/22 05:06

Ida Hansson

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Wozniacki kommer med en spændende nyheder.

Vi kender hende bedst i sportstøj, med en ketcher i hånden og en kasket på hovedet.

Nu kan vi se frem til at se hende i et andet lys, og med knapt så meget sved på panden.

Tennisstjernen har nemlig annonceret, at hun og manden David Lee får sin egen reportageserie “Wozniacki & Lee” på Viaplay.

Serien er optaget kommer i seks afsnit, og kan streames på Viaplay.

“I mange år har det handlet om os, og at vi nu er blevet forældre, er et nyt og spændende kapitel i vores liv. Det er altid lidt nervepirrende at dele en så personlig historie, men at være med i denne serie har givet os mulighed for at kigge tilbage på vores karrierer og dele den mest fantastiske historie i vores liv; at bliver forældre til Olivia”, siger Caroline og David i en pressemeddelelse

David Lee har også indstillet karrieren efter mange år som professionel basketballspiller, hvor han blandet andet spillede for Golden State Warriors og senest San Antonio Spurs.

Caroline Wozniacki fortæller også, at seerne vil komme helt tæt på hende og hendes familie. Blandt andet bliver man taget med på hospitalet, hvor paret forbereder sig på, at byde deres datter velkommen til verden.

Der vil være flere kendte ansigter at spotte serien, da nogle af parets gode venner, Serena Williams og Agnieszka Radwanska samt NBA-stjernen Draymond Green, vil sætte nogle ord på, hvordan de ser på paret.

”Wozniacki & Lee” har premiere d. 21. marts på Viaplay.