Den danske komiker Casper Christensen har været et kendt ansigt i de danske medier i over tre årtier. Nu åbner han op om livets op- og nedture som offentlig person. Det 55-årige multitalent, kendt for sit arbejde inden for både tv, radio, film og standup, giver et ærligt indblik i konsekvenserne af berømmelse i podcasten 'Syvkabalen' på 24Syv, hvilket Ekstra Bladet har bragt en artikel omkring.
"Jeg synes ikke, det at være kendt er fedt længere. Jeg ville gerne være det på et tidspunkt, og så blev jeg det. Nu er jeg ret ligeglad med det," siger Christensen. Denne erklæring illustrerer en væsentlig forandring i hans holdning til berømmelse. Han beskriver, hvordan hans liv ændrede sig dramatisk efter at være blevet en folkekær figur: "Jeg kunne gøre, lige hvad jeg ville, fra jeg var 25 år. Det er ikke sundt for noget menneske."
Christensens refleksion over de udfordringer, som kommer med kendisstatus, er tankevækkende. Han taler om, hvordan berømmelsen førte til personlige fejl og et tab af jordforbindelse, hvilket han betragter som en usund konsekvens af sin popularitet. "Det er ikke sundt for noget menneske at være så kendt, man bliver skør i bolden af det. Det blev jeg også," indrømmer han og understreger de psykologiske konsekvenser af et liv i rampelyset.
Endvidere adresserer Christensen de sociale udfordringer, han har mødt, især i relation til venskaber og romantiske forhold. Hans kendisstatus har gjort det vanskeligt for ham at vurdere ægte hensigter hos venner og bekendte, og han har haft udfordringer med at åbne op for nye personer. Han bemærker også, hvordan kvindelig opmærksomhed ofte var tvetydig: "Det er jo skønt, at der kommer kvinder over. Men det er jo tv-personen, de snakker til."