Chok i Bachelor: Tager uventet drejning

Foto: Lotta Lemche/ TV 2

I dagens afsnit af Bachelor tager roseceremonien en særdeles uventet drejning.

Hvis du endnu ikke har set dagens afsnit af Bachelor, så vær opmærksom på, at der afsløres detaljer fra dagens afsnit i artiklen. 

På TV 2 PLAY er der fuld gang i kærlighedseventyret, hvor de to bachelorer Casper og Jaffer, dater de smukke kvinder, der også er rejst til Grækenland i jagten på kærligheden.

I dagens afsnit er der roseceremoni, hvor Casper og Jaffer kan tilbyde en rose til de kvinder, som de fortsat ønsker at lære bedre at kende. Kvinderne kan til enhver tid takke nej, hvis de ikke har lyst til at modtage rosen - og det gør Louise i dagens afsnit. 

Jaffer tilbyder i dagens roseceremoni Louise en rose, men hun takker grædende nej til rosen - hvertfald i første omgang.

Louises tårevædede afvisning kommer som et chok for både Jaffer og de andre piger, som også bliver kede af beslutningen.

Til Jaffer forklarer hun, at hun har svært ved, når noget bliver "alvorligt" - derfor trækker hun sig lidt. 

Louise takker i første omgang nej til rosen fra Jaffer. Foto: Lotta Lemche/ TV 2

Diskussioner i villaen var årsagen

Til SE & HØR fortæller Louise dog, at det ikke havde noget med Jaffer at gøre - men derimod var "fnidderen" i pigernes villa årsagen til hendes nej tak. Det har nemlig ikke været helt nemt at være i, fortæller hun.

"Når man er oppe at diskutere med folk – det er jeg ikke særlig god til. Det syntes jeg, var rigtig hårdt at være i," lyder det fra Louise. 

Det er især diskussionerne med Michaela der har været medvirkende til, at Louise får lyst til at forlade programmet, fortæller hun til bladet.

Da Louise grædende takker nej, giver Jaffer hende et stort kram og siger til hende:

"Så skal du bare trække vejret og så tager du en ordentlig beslutning, okay?" og tilføjer mens han krammer hende: 

"Nu tager du dig lige sammen."

Herefter spørger Jaffer hende igen om hun vil tage imod rosen - og her svarer hun til fleres store lettelse ja.