Christian Degn om deltagelse i nyt tv-program: “Det her er det dummeste, jeg nogensinde har sagt ja til på TV”

Af: Julie Møller

|

26/01/2022

Underholdning
Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix.
"Min gode mor var mildest talt ikke begejstret," lyder det fra Christian Degn.

Lige nu læser andre også

I programmet ‘Junkfood-eksperimentet’ skal fire kendisser i tre uger kun leve af junkfood.

TV 2 kalder eksperimentet ekstremt, og det har til formål at undersøge, hvor farligt junkfood egentlig er.

Tv-værten Christian Degn er en af de fire danskere, der har sagt ja til at deltage i programmet. Derudover har sangeren Johnny Hansen, håndboldspilleren Rikke og konditoren Mette Blomsterberg også valgt at stille deres kroppe til rådighed for at finde svaret.

Foto: Lars Bech TV 2.

Foto: Lars Bech TV 2.

Foto: Lars Bech TV 2.

Foto: Lars Bech TV 2.

I et opslag på Facebook afslører den populære TV 2-vært, at det ikke var alle i baglandet, der var vilde med ideen om junkfood i tre uger.

"Min gode mor var mildest talt ikke begejstret. Hun er pensioneret sundhedsplejerske og har blandt andet stået for kostvejledning af skolebørn i årtier. Min bror og jeg voksede derfor op med en plakat af madpyramiden i køkkenet. Og en fysisk madpyramide af pap på selve køkkenbordet. Der var nul junkfood at finde i madpyramiden. Så jeg forstår hende godt," lyder det fra Christian Degn, der i opslaget indrømmer, at det er det dummeste, han nogensinde har sagt ja til på TV.

I opslaget kan man se Christian Degn bag en enorm burger på intet mindre end 1,3 kilo. Den blev spist helt op, skriver TV 2-værten. 

'Junkfood-eksperimentet' har premiere på TV 2 torsdag aften klokken 20.00.

 

Mest læste

Prinsesse Diana skjulte hemmelighed for Charles: 'Jeg fortalte det ikke' Nu er det blevet afsløret, at prinsesse Diana skjulte en stor hemmelighed for den daværende prins Charles under deres stormfulde ægteskab.
Meget få ved det: Sådan sikrer du dig, at din kuffert kommer først ud af flyet Hvis du hader at vente på din bagage i lufthavnen, vil du gøre alt for at få processen til at gå en smule hurtigere - og heldigvis er der nogle smarte tricks, du kan prøve denne sommer.

Anbefalet til dig