Christiane Schaumburg-Müller med stor nyhed

12/04/2023

Ida Hansson

Foto: Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix
Nu deler entreprenøren en stor nyhed.

Mest læste i dag

Der sker meget i Christiane Schamburg-Müller Åxmans liv. For godt en måned siden blev hun gift og kunne tilføje "Åxman" til sit navn, men det er ikke alt.

Christiane, som i mange år har været vært på ‘Vild med dans’ og som for første gang blev kendt for sin rolle i serien ‘2900 Happiness’, hvor en række unge fra 2900 Hellerup portrætteres, kan nemlig snart ses i et nyt tv-program.

- Jeg er med i det nye program 'The Journey', hvor vi er en gruppe afsted på en trekking tur, en kulturel rejse gennem Nepal – og også en måske spirituel rejse for nogle i hvert fald. Rejsen starter med, vi har nogle formål for os selv, som vi skal skrive ned på et flag, og så slutter rejsen med, vi skal hænge de her flag op på toppen af bjerget. Det er et megafedt program, og det var en kæmpe oplevelse, fortæller Christiane i en pressemeddelse ifølge HER&NU.

Christiane er dog ikke alene om at skulle på eventyr. Hun deler den 15 dage lange rejse med journalist Anders Lund Madsen, tidligere fodboldspiller Stig Tøfting samt skuespillerne Josephine Højbjerg, Søs Egelind og Dulfi Al-Jabouri.

Det er altså folk, som er vant til at være på tv. Anders Lund Madsen laver eksempelvis tv for DR, mens Stig Tøfting er ansat som ekspert hos Viaplay, hvor han dækker den danske superliga intenst.

I programmet er det eneste, der ligger fast, selve ruten, og resten er op til tilfældighederne.

'The Journey – 15 dage i Nepal' får premiere på Viaplay den 8. maj, hvor de to første ud af i alt otte afsnit vil kunne ses.