Cindy Crawfords smukke modelsøn skamferer sit ansigt med ansigtstatovering

11/02/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock. Billede af Cindy Crawford og familien før sønnen Presley Gerber (tv) fik ansigtstatovering.
Alle der har børn ved, at det er hårdt arbejde, og at de sjældent gør, som man siger. Men for Cindy Crawford har hendes søn nu taget en meget permanent beslutning og fået en ansigtstatovering.

Mest læste i dag

Cindy Crawford er højest sandsynligt gået imod sin mors vilje, efter han netop har delt sin nye ansigtstatovering på Instagram.

Tatoveret midt i ansigtet

20-årige Presley Gerber der er søn af Cindy Crawford og hendes mand Rande Gerber er allerede godt tatovereret, men hans seneste tilføjelse er på hans kind. Altså midt i hans smukke unge 20-årige ansigt.  

Misforstået

Man kunne fristes til at tro, at Presley Gerber føler sig misforstået. Det er i hvert fald den engelske oversættelse af ordet, som han har fået tatoveret midt på sin kind. Misunderstood pryder nu kinden i hans ellers så fine – og måske misforståede – ansigt.

Presley Gerber med sin nye ansigtstatovering. Han havde i forvejen en del, men de kunne alle skjules af tøj, handsker og med en god rullekrave. 

Mange børn føler sig ind i mellem misforståede, men i en alder af 20 år burde man være ude over teenageoprøret. 

Presley Gerber er lige som sin mor model. Han har klart arvet sin mors smukke udseende, som han viser flere steder på sin Instagram. Om han kan få de samme modeljobs efter sin nye tatovering må tiden vise, men det er nok nogle andre kunder end tidligere.

Ingen kommentarer

Cindy Crawford har endnu ikke udtalt sig om sin søns valg, men hvis sønnen føler sig misforstået, så er det måske også at man der som mor til en voksen søn, blot må acceptere hans valg og hjælpe ham, hvis han en dag skulle fortryde. Han kan i hvert fald få den fjernet med en laserbehandling, hvis han en dag stopper med at føle sig misforstået.

 

Anbefalet til dig