Claus’ anmeldelse af IKEAs røde stol har taget nettet med storm

25/6/20 18:21

Per Broch

Foto: Facebook.
Claus Jørstad fra Norge hitter med en anmeldelse af et møbel fra Ikea. Han har nøje afprøvet den røde taburet, som går under produktnavnet Marius, og har delt sine oplevelse på Facebook.

Anmeldelsen blev på kort tid blevet liket mere end 16.000 gange og delt 8.000 gange. Og det er ikke uden grund - opslaget er nemlig hylende morsomt.

Claus Jørstad skriver, at han var i Ikea, da han besluttede sig for at købe taburetten med henblik på at bruge den til at sidde ned i badet.

"eg testede den først i butikken med tøj på," skriver han.

Da han kom hjem og ville afprøve sit nye møbel i badet - nøgen naturligvis - skete det pudsige, som har fået hele Norge til at grine.

"Jeg satte taburetten ind i badet og hoppede ind. Uden tøj på denne gang. Jeg satte mig med numsen på stolen og begyndte at vaske mig. Inklusiv skipperen og hans to matroser. Som I nok forstår, er skipperen kaptajnen dernede, og matroserne er de to små nødder, som dingler. Men da I er svenskere, og jeg ved, at I ikke kan lide direkte beskrivelser af kroppens forplantningsorganer, så kalder jeg dem skippere og matroser," skriver han på Ikea i Norges Facebookside.

Claus Jørstad fortsætter med at beskrive sin oplevelse:

"Når sæben rammer dækket, bliver kaptajnen og mandskabet en smule svimle af tågen, så de begynder at glide rundt som fulde sømænd."

"Så skete der noget. En matros gled ubemærket ned i den ene hul (se billedet). Jeg mærkede det ikke starten, for som I ved, bliver ting større i varmen, og når en matros er dampende hed, så er han også ekstra stor. Nu forstår I sikkert, hvad der skete. Man kan sige, at det ikke var særlig rart."

"Først da jeg rejste mig op, mærkede jeg det. Taburetten hang fast og dinglede, og jeg kunne mærke en utrolig smerte ramme mig som et jag i maven. Den skide matros sad fast i hullet," forklarer Claus Jørstad, så alle mænd formentlig kan fornemme, hvad han gennemgik.

Hans matros sad ubehjælpeligt fastklemt i hullet, og han turde ikke bare rive sig løs. Derfor måtte han sætte sig ned igen og lade koldt vand glide over dækket, før han kom fri.

"Kulden fik den opsvulmede matros til at krympe igen, og med et plop var jeg en fri mand igen. Så nu har jeg et spørgsmål til jer: Findes taburetten i gul?"

Lektie: Tag ikke Marius med i bad, hvis du er mand.