Corona-opråb til Danmark i ny hitsang: Vil du være med i musikvideoen?

Vær med i en ny musikvideo. Foto: Cover på den nye single.
D-ON og Emma Green præsenterer sammen med Nyheder24.dk en lille bøn til danskerne i form af en sang, som vi håber, I tager godt imod. Vi vil gerne lave en video, og vi skal bruge din hjælp.

Mest læste i dag

Du kan finde sangen på Spotify her. Vi håber du synes godt om den. Spred den gerne til dit netværk sammen med denne bøn.

Vi vil gerne lave en musikvideo med helt almindelige danskere, der er hjemme i denne tid. Eller nogen af vores seje medarbejdere på hospitaler, plejehjem eller pasningsteder, der kan synge lidt med på vores sang. Hvis du er under 18 år, så skal du sørge for, at der er en godkendelse med fra dine forældre. 

Alle formater kan godkendes: Mobiltelefoner, droner eller andet - din fantasi, sætter grænsen.

Derfor beder vi dig om, at syng med på en strofe fra sangen, mens du optager dig på video. Herefter sender du videoen til os (5-10 sekunder) på kontakt@nyheder24.dk og skriver musikvideo i emne-feltet.

Når vi har fået nok indsendte videobidder, så klipper vi en musikvideo sammen, som bliver den officielle #blivhjemme-sang.

Du er velkommen til at dele sangen og denne bøn med dine venner og bekendte. Du er også MEGET velkommen til at tage en video af dig, der synger med på sangen og uploade videoen på socialemedier og bruge hashtagget #blivhjemmedk - Vi følger med, og vi vil selvfølgelig gerne vise omverdenen de bedste klips. 

Vi håber mange vil være med. 

Nyheder24.dk, D-ON og Emma Green.

Anbefalet til dig