Danni slår op med kæreste for åben skærm

Underholdning
Foto: TV3
Det er en voldsom omgang i aftenens afsnit af Luksusfælden, og eksperterne er endnu engang kommet på en næsten umulig opgave.

Mest læste i dag

 

Eksperterne besøger i denne uge Danni, som har sat sig selv i en roddet situation.

Flyttet hjem til sine forældre

På grund af sin dårlige økonomi er Danni flyttet fra sin kæreste og hjem til sine forældre. Dog bor han stort set stadig hos sin ekskæreste. Eneste forskel er nu, at Danni ikke betaler husleje, men blot levet på nas hos hende.  

Eksperterne giver Danni et ultimatum enten skal han blive hos kæresten, eller også skal have bo hos sine forældre. Her taget Danni et opsigtsvækkende valg, og efterlader kæreste og eksperter i chok.

Danni skal hælde vand på bålet, for at illustere, at det ikke hjælper. Foto: TV3

Bor hos forældre

Dannis dårlige vaner har gjort, at han nu har følt sig tvunget til at flytte tilbage til sine forældre. Men eksperterne er lidt uforstående for, hvorfor Danni ikke har råd til at bo ude, da han har en udmærket løn. 

Danni er 26 år, men kan slet ikke styre sit forbrug. Han forklarer, at så snart det er den 1., hvor han får løn, så går det løs.

”Problemet er jo, at når vi rammer den 1., så vil jeg gerne have en stor familiepizza, og jeg vil da også gerne have en masse smøgere og sodavand. Og jeg vil også gerne forkæle mig selv lidt, og så går jeg ud og køber et eller andet elektronik,” fortæller Danni.

Kunne ikke tage ud og spise

Danni forklarer det første brud med ekskæresten med undskyldningen om, at han ikke har råd til at tage hende ud og spise eller i biografen, men ser man på Dannis indkomst, så burde der kunne findes penge til det.

Selvom Mille gerne vil Danni, så er det ikke nok. Foto: TV3

 

Diversepost på 7200 kroner

”Det er jo ikke engang det, som jeg får udbetalt, og jeg har en hund jeg også skal betale til,” udbryder Mille, da hun kan se eksperterne lægge de mange 1000-kronesedler under Dannis diversepost.

Man kan nok godt forstå, at Mille er bitter, for Danni har længe nasset på hende, og sagt, at han ikke har nogen penge, men tavlen viser noget ganske andet.

Slår op

Danni får muligheden for at vælge Mille til, og være gældfri efter 4 år, men han vælger i stedet at slå op med hende, og skulle klare sig selv.

Om det lykkes at klare de strenge krav fra Luksusfældens eksperter kan man se i aftenens afsnit klokken 20.00 på ViaPlay eller TV3.

 

 

 

 

Anbefalet til dig