Dansestjerne melder sig klar til Vild med dans

Foto: Shutterstock

Hun er i øjeblikket ved at drukne i gode nyheder.

Asta Björk, Danmarks 23-årige "Vild med dans"-babe, vil med stor sandsynlighed smile ekstra bredt i disse tider, da livet behandler hende vældig fint for tiden. 

Hun har nemlig mildest talt væltet sig i gode nyheder, som både omhandler kærlighed og karriere.

Men som det ikke var nok, så kan hun nu også bryste sig af at skulle være med i "Vild med dans", mens hun også er blevet optaget på sit drømmestudie. 

Det skriver HER og NU

"Så må jeg endelig råbe det højt: Jeg skal være med i ‘Vild med dans’ igen. Samtidig er jeg blevet optaget på medicinstudiet på KU (Københavns Universitet, red.) med studiestart her til september," skriver Asta i sit opslag på Instagram. 

Men det betyder dog også, at hun får nok at se til, da hendes studiestart kommer til at køre sideløbende med dansekonkurrencen, der starter den 10. september. 

"Jeg starter på den måde mit nok travleste efterår nogensinde, men jeg glæder mig så absurd meget," kommer det fra Asta, der venter i spænding sammen med resten af Danmark, da hun heller ikke ved, hvem hun får tildelt som dansepartner. 

Asta Björk danner par med Jonass Jannec Jensen, der er kendt fra "Paradise Hotel", som hun også deler en lejlighed med i Kokkedal, nord for København.