Dansk 'Beauty Boss' blæser på myndighederne: Rejser på solferie

04/6/20 08:45

Julie Møller

Foto: Krestine Havemann
Mai Manniche har været en skarp kritiker af den danske regerings håndtering af coronakrisen, og nu tager hun på ferie til Cypern og trodser myndighedernes anbefalinger.

Smykkedesigneren Mai Manniche, der bl.a. er kendt fra programmet 'Beauty bosserne', har sammen med sin mor, læge Vibeke Manniche, rettet skarp kritik mod den danske regering og dens håndtering af coronakrisen, som de mener har været alt for overdreven.

Myndighedernes anbefalinger kommer heller ikke til at stå i vejen for Mai Manniches sommerferieplaner i år. Hun skal til Cypern og har ikke tænkt sig at gå i karantæne efterfølgende. Det fortæller hun til Realityportalen.dk.

Sol, sommer og fitnesscenter

Selvom Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til andre lande (udover snart Island, Norge og Tyskland) frem til d. 31. August, så er ferien bestilt, og Mai Manniche ser frem til Cyperns varme klima.

“Jeg glæder mig til at få sol og sommer – og så glæder jeg mig til måske at kysse på en smuk græsk mand,” fortæller hun grinende til Realityportalen.

“Derudover glæder jeg mig også at gå i et fitnesscenter. Det må vi jo ikke i Danmark, men det må jeg i Cypern,” tilføjer hun. 

Mai Manniche (nederst tv.) og resten af Beauty Bosserne fra programmets første sæson, foto: Krestine Havemann

Mai Manniche (nederst tv.) og resten af Beauty Bosserne fra programmets første sæson, foto: Krestine Havemann

Dropper 14 dages karantæne

Efter ferien har Mai Manniche heller ikke tænkt sig at gå i de 14 dages efterfølgende karantæne, som myndighederne anbefaler, når hun kommer hjem fra sin ferie. 

“Det er selvvalgt om man vil gå i karantæne, det er ikke et påbud og heller ikke forbudt at rejse ud af Danmark. Jeg går IKKE mod myndighedernes anbefaling. De skriver ordret: Rejsevejledningerne er vejledende. Det er altid din egen beslutning og dit eget ansvar hvor du vil rejse hen. Heldigvis er udbruddet stort set ovre på Cypern, ligesom det er herhjemme. Så jeg bliver lige så lidt smittet nu på Cypern som herhjemme. Og selvfølgelig holder jeg fortsat en god hygiejne og opholder mig mest muligt udenfor, forklarer hun. 

Derfor har hun ingen skrupler over at pakke kufferten og rejse til Cypern i juli. Derimod glæder hun sig til at ‘være et frit menneske igen og rejse ud i verden’. 

Synes du, det er okay, at Mai Manniche tager på solferie til Cypern?