Dansk Melodi Grand Prix 2019 finder sted i Herning

23/10/2018

Helge Rahbek

Adm. direktør MCH, Georg Sørensen, Chef for Co-produktioner og Partnerskaber, Søren Therkelsen, og borgmester i Herning Lars Krarup. Foto: Tony Brøchner
To lørdage i træk vil Herning i 2019 stå i folkefestens tegn, når byen er værtsby for Dansk Melodi Grand Prix og MGP. Det er Jyske Bank Boxen der danner ramme om festlighederne.

Mest læste i dag

Herning er netop blevet offentliggjort som værtsby for Dansk Melodi Grand Prix, der finder sted den 23. februar 2019 i Jyske Bank Boxen.

"I Herning ser vi frem til igen at være værter for den folkefest, som Melodi Grand Prix er. Kombinationen DR, MCH (Messecenter Herning) og Herning har altid været en garanti for et godt show, og i Herning Kommune vil vi som Årets Grand Prix By 2019 yde vores for at gøre Dansk Melodi Grand Prix og MGP til en mindeværdig event for alle kommunens indbyggere uanset alder," siger Lars Krarup, der er borgmester i Herning Kommune.

Også hos Messecenter Herning er der glæde over, at de storslåede Grand Prix-shows vender retur, og administrerende direktør Georg Sørensen ser frem til gensynet i Jyske Bank Boxen:

"DR’s store tv-shows har en særlig evne til at samle både nationen og generationerne, og det gælder i særdeleshed Melodi Grand Prix og MGP, der byder på topunderholdning med sin helt egen intensitet og begejstring. Vi glæder os alle til opgaven i et tæt og godt parløb med Herning Kommune og DR, som vi gennem vort mangeårige samarbejde kender for professionalisme og imponerende tv-shows i Jyske Bank Boxen," siger Georg Sørensen.

Prøv kosttilskud med fokus på udrensning

Herning har været vært tre gange før

Herning har været vært for Dansk Melodi Grand Prix tre gange de seneste 10 år. I 2013 vandt Emmelie de Forest, inden hun senere bragte Eurovision Song Contest-trofæet hjem til Danmark med sin sejr i Malmø. Herning var senest vært i 2017, hvor Anja Nissen vandt med sangen 'Where I Am'.

DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme glæder sig til igen at besøge byen:

"Det bliver et vidunderligt gensyn! Vi har haft nogle helt fantastiske Grand Prix’er i Herning, for de ved om nogen, hvordan man skaber en folkefest, der formår at samle hele befolkningen. Jeg glæder mig helt vildt til at feste med hele Danmark næste år i Jyske Bank Boxen," siger han.

Billetter til Dansk Melodi Grand Prix 2019 i Jyske Bank Boxen kan købes fra den 26. oktober klokken 12.00 på drbillet.dk

Præcis en uge efter, den 2. marts 2019, holdes årets MGP samme sted.

Anbefalet til dig