Dansk musiker ramt af corona

04/1/22 07:17

Julie Møller

Foto: Shutterstock
Musikeren er testet positiv.

I et opslag på Instagram afslører musikeren Malte Ebert, også kendt som Gulddreng, at han er blevet smittet med corona.

"Her stod jeg. I spænding og uvidenhed om skæbnen der ventede forude.. Vi kom ikke afsted til Afrika. Alligevel startede året positivt," skriver han og deler et billede af det positive testsvar.

Foto: Instagram.

Foto: Instagram.

Foto: Instagram.

Foto: Instagram.

I opslaget efterlyser han "gode karantænetips", og de mange Instagramfølgere holder sig ikke tilbage.

"Gode serier og mere PlayStation," lyder det fra tv-personligheden Thomas Bense, mens flere stemmer i og anbefaler forskellige tv-serier.

Ramt igen

Malte Ebert er ikke den eneste kendis, der har fået corona. I går fortalte 'Årgang 0'-stjernen Stephanie Siguenza, at hun også er smittet med virussen. 

Faktisk er det anden gang, at hun bliver ramt af corona-virus. Sidste år ved samme tid fortalte den unge tv-personlighed, at hun var blevet smittet med coronavirus. Faktisk fik hun så alvorlige symptomer på virussen, at hun blev indlagt på Slagelse Sygehus med vejrtrækningsproblemer.

Hun håber, at det ikke går så galt denne gang. Det fortæller hun til Se & Hør. 

Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix.

Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix.

"Vi håber selvfølgelig på, det ikke bliver værre end det her. Men jeg kan selvfølgelig godt mærke det. Men vi satser og håber på, jeg ikke bliver indlagt denne her gang, og at det ikke bliver lige så slemt som sidst."

På Instagram forklarede Stephanie Siguenza i går, at der lige nu er fire ud af fem i husstanden, der er smittet med virussen. Derfor var det også svært for hende at undgå at blive smittet, selvom hun er vaccineret og også har fået det tredje stik.