Danskerne står sammen i ny corona-musikvideo: Se de første klip her

03/04/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Du kan også være med i videoen til coronahittet Bliv Hjemme. Foto: Screenshot, Privat
Den nye musikvideo Bliv Hjemme er snart klar, men du kan stadig nå at være med. Send et klip hvor du synger med til kontakt@nyheder24.dk, så kan du blive en del af musikvideoen.

Mest læste i dag

Bliv Hjemme lyder budskabet i den nye video, hvor helt almindelige danskere er stjernerne, der er blevet hjemme og synger med på stroferne. 

Bag nummeret står D-ON og Emma Green, der begge er musikveteraner med flere udgivelser bag sig. 

Hør sangen her https://fanlink.to/blivhjemme - Hvis du vil være med, så syng med på en strofe i sangen, film dig selv og send klippet til kontakt@nyheder24.dk

Singlen omhandler de danske tilstande under coronakrisen, og den har særligt fokus på, at vi skal lytte til, hvad eksperterne siger og blive hjemme. Artisterne bag ligger vægt på, at situationen er alvorlig, og at sangen derfor er lavet med et seriøst budskab.

”Vi har bare prøvet at sætte ord på de følelser og tanker som vi selv – og mange andre gennemgår i de her dage,” siger Emma Green om singlen.

Baggrund i Odense Assholes og Melodi Grand Prix

De to artister bag singlen har meget forskellige baggrunde. D-ON, der lyder det borgerlige navn Dion Rasmussen, er nok mest kendt som en af rapperne fra Odense Assholes.

”Selvom jeg er mest kendt for OA, kan det godt være lidt en last, når jeg laver musik, som skal tages seriøst,” fortæller Dion og understreger, at sangen ikke er ironisk. Sangen er ment som et modsvar til de ironiske sange, der har floreret på de sociale medier på det seneste om samme emne.

Lene Krogh, der er personen bag Emma Green, har blandt andet medvirket i Melodi Grand Prix 2008, hvor hun var en del af et sangskriverteam til sangen 'Spanish Soul', hvor hun også sang kor.

”Det er dødvigtigt, at vi netop nu passer på hinanden, og står sammen hver for sig,” siger Lene, der også er tilmeldt regionskorpset indenfor Corona-assistance.

 

Anbefalet til dig