Danskernes frække hobby: 70% tænder på det

21/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Ifølge en ny undersøgelse er danskerne ellevilde med det.

Mest læste i dag

En nylig undersøgelse foretaget af Single.dk afslører, at 70% af danske singler finder sexlegetøj frækt og pirrende. Dette friske indblik i danskernes præferencer og holdninger over for sexlegetøj har skabt stor interesse og debat.

"Vores undersøgelse kaster helt nyt lys over danskernes holdninger og præferencer, når det kommer til sexlegetøj. Det er interessant at se, hvordan sexlegetøj bliver opfattet af forskellige grupper, og hvordan det kan spille en rolle i folks intime liv," udtaler medstifter af Single.dk, Jonas Cronfeld.

Interessant nok viser undersøgelsen også, at tallene er nogenlunde identiske i Skandinavien, med lignende resultater i både Sverige og Norge. Dette står i kontrast til England og Tyskland, hvor tilsvarende tal er lavere – 65% i England og kun 55% i Tyskland. Forskellene kan skyldes kulturelle variationer og forskellige holdninger til seksualitet og intimitet i de respektive lande.

Undersøgelsen viser også en interessant tendens: Lysten til sexlegetøj stiger med alderen. Blandt de adspurgte personer topper interessen for sexlegetøj i aldersgruppen 40-50 år. Dette kan tyde på, at erfaring og modenhed spiller en rolle i folks tilgang til og nysgerrighed omkring sexlegetøj.

"Det er vigtigt at huske, at seksualitet og lyst er en naturlig del af vores liv, uanset alder. Vi er glade for, at vores undersøgelse kan bidrage til at bryde tabuer og skabe mere åbenhed omkring emnet," siger Jonas Cronfeld i en pressemeddelelse.

Håbet er, at denne nye indsigt vil hjælpe med at inspirere og opmuntre danskerne til at være endnu mere åbne og nysgerrige i deres søgen efter kærlighed og intimitet.