'De unge mødre'-stjerne åbner op om utroskabsrygter

Af: Ida Hansson

|

25/01/2023

Underholdning
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Camilla Framnes fra programmet 'De unge mødre' svarer nu igen på utroskabsrygter.

Mest læste i dag

"Efter en hård periode og ny tilværelse i drengenes og mit liv, har lykken fundet vej. Jeg og drengene har fundet os til rette i vores nye hverdag og jeg havde regnet med at der ville gå lang tid før jeg skulle opleve kærligheden igen. Men når man mindst venter det, kom kærligheden til at spire igen," sådan indledte Camilla Framnes sit Instagram-opslag, hvor hun afslørede, at hun har fundet kærligheden i Dennis.

Det er dog ikke alle, der er lige positive omkring Camilla Framnes nye kærlighed. Eller, flere fans undrer sig i hvert fald over, hvornår de nye par begyndte at se hinanden.

Nogle af Camilla Framnes' følgere giver nemlig udtryk for, at 'De unge mødre'-stjernen har været sin tidligere mand utro.

"Jeg føler mig nødsaget til at åbne op for det her, selvom jeg egentlig havde taget en beslutning om ikke at kommentere på dette.
Det er ingen hemmelighed min familie har været igennem noget af en turbulent tid efter i sommers. I september offentliggjorde jeg at jeg var blevet skilt fra Kevin, grundet endnu et tillidsbrud jeg ikke kunne tilgive. Sidenhen har der været utrolig mange uberettiget beskyldninger mm. sendt min vej. Jeg har ikke ville kommenterer på dette grundet mine børn, og de har det i forvejen svært nok ved at være i det her spændingsfelt. Men der er også grænser for hvad vi som familie skal stå for skud for," skriver hun i et opslag på sin Instagram.

"Fakta er at Kevin og jeg går hver til sit i juli og blev skilt. Da vi i sin tid fandt huset, var det mig som købte det med særeje, vi lavede i forbindelse med skilsmissen en ligelig bodeling i fællesskab.
Jeg begynder sidst i august at tale med en fra gamle dage og som sidenhen har det udviklet sig til noget rigtig dejligt og nu er han blevet min kæreste.
Jeg er oprigtig ked af at Victor ikke ser sin far i øjeblikket, men dette er en afgørelse der er truffet i familieretshuset og jeg håber inderligt det bliver andetledes med tiden. Familieretshuset hjælper os videre herfra," fortsætter hun.

Camilla Framnes fortæller ydermere at det har været en meget turbulent tid for hele familien, men at hun fortsat ønsker, at hun og eksmandens søn Victor forsat skal se sin far som 'supermand'.

Hun tilføjer, at der er blevet kastet mange grimme og hadefulde ting hendes vej, og beder sine følgere om at holde en god tone. Hvilket vi er helt enige i.

Anbefalet til dig